Švédský král zavádí šetrná opatření. Svým poddaným je ale pro smích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Švédský král zavádí šetrná opatření. Svým poddaným je ale pro smích

Podle švédského krále by všechny vany měly být zakázány.
Podle švédského krále by všechny vany měly být zakázány. (Foto: Profimedia.cz)

Šetřit na správných místech. Tímto ideálem je posedlý švédský král Carl XVI. Gustaf. V jeho případě by se ale dalo o efektivitě šetrných opatření pochybovat. Švédi už nepochybují, ti už se výstřelkům svého krále bezostyšně vysmívají.

Relaxační koupel po náročném dni považují mnozí za luxus, který si mohou dopřát v klidu svého domova. Ve Švédsku by se ale časem tento běžný zážitek opravdu mohl stát luxusem jen pro pár vyvolených… Podle zdejšího monarchy je ale koupání zbytečným plýtváním vody a energiemi, a k jejich šetření tedy vyzývá sprchováním, uvedlo ihned.cz.


Devětašedesátiletý král je ale už svými „zlepšováky“ ve své zemi proslulý, a tak jediné, co za tuto výzvu od Švédů schytal, byl posměch, který se šířil především na sociálních sítích. A tak čekají, s čím zas tento neúnavný bojovník za ochranu klimatu a životního prostředí přijde příště.

Přečtěte si
ad-ga
9. 12. 2015 • 08:41

ale musí být na něm beruška

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.