Info, ze kterého mrazí: Každý 50 uprchlík má být terorista! Mají na sobě vesty, něco jako uniformy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Info, ze kterého mrazí: Každý 50 uprchlík má být terorista! Mají na sobě vesty, něco jako uniformy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Mezi záplavou běženců valící se na Evropu ze Sýrie mají být až dvě procenta džihádistů. Tohle znepokojující sdělení anglickému premiérovi podali zástupci libanonských úřadů!

Do Evropy a dál do Británie se mají migranti podle webu Echo24.cz dostávat zejména trasou přes Turecko a Řecko. „Mezi nimi můžete mít tak dvě procenta radikálů,“ šokoval jeden z libanonských ministrů Davida Camerona. K tomu ještě připojil doušku, jak teroristy v davech rozpoznat od ostatních: "Jsou podobně oblečeni, mají na sobě vesty, trochu jako uniformy.“ A kdo že je ten džíhádista? Muslim-extremista, který má svatou povinnost šířit islám mečem a ohněm všude, kam přijde. Bez výjímek a slitování!

 

Autor: 

Přečtěte si
dzambulka007
1. 10. 2015 • 01:32

Kdyby šlo jenom o nedostatek pracovních sil, tak sem nabereme chudší evropské národy, popř. asijské vyznavače Budhy. Ale toto nejde zakecat mladou pracovní silou a porodností. Tomu neuvěří ani idiot.

hejhej
21. 9. 2015 • 15:26

jakmile: Najde se pár hloupých ženských, které si založí rodinu s muslimama. Jejich víra do Evropy nepatří, je to víra, která ponižuje ženu, ve jménu Alláha znásilňují i děvčata- znásilňování berou ti debilové jako hru, zabití jim taky dovoluje ten jejich Allách. Jen nechápu, že jim Alláh nezajistí dostatek peněz bez práce, že lezou do Evropy pro tučné sociální dávky. Děsí mě představa, že budu potkávat ženy v hadrech na hlavě a obličeji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.