Soud s Petrem K.: Další z jeho lží odhalena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soud s Petrem K.: Další z jeho lží odhalena!

Předsedkyně senátu Renáta Gilová.
Předsedkyně senátu Renáta Gilová. (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, Petr Novotný)

Během devítidenního soudního líčení s Petrem K. vypluly na povrch nejasnosti ohledně data úmrtí Moniky (38) a Klárky (8). Nyní lékaři našli vysvětlení a nad Kramným se tak mračna stáhla zase o kousek víc…

Dle svědectví Kramného se rodina navečeřela v neděli 28. 07., naposledy s ní hovořil v pondělí 29. 7. ve 22:30 a jejich těla objevil v úterý 30. 7. o půl čtvrté ráno.

Pokud by však tato verze byla pravdivá, odpovídal by tomu i obsah střev Moniky a Klárky. V těch se ale našla stolice, ale i natráveniny z posledního jídla. Ty se do střev dostanou během několika hodin. Není tedy možné, aby byla potrava po dvou dnech pouze v natrávené formě.

Lékaři tudíž vyvozují jediný možný závěr, a to, že rodina byla zabita v pondělí ráno a těla v pokoji ležela až do úterý, kdy je Kramný údajně objevil v posteli mrtvé. Této verzi odpovídá i výpověď Polky, která po přivolání Kramného byla v pokoji jako první a cítila zde silný hnilobný zápach! 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.