Spoluvězeň o Petrovi K. (37): Muklové mu nadávali nejodpornějším způsobem! Víme jak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Spoluvězeň o Petrovi K. (37): Muklové mu nadávali nejodpornějším způsobem! Víme jak!

Josef B. byl s Petrem K. na cele ve vazbě poměrně dlouhou dobu.
Josef B. byl s Petrem K. na cele ve vazbě poměrně dlouhou dobu. (Foto Aha!: Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák, ara)

Vězení je drsné místo, obzvlášť pro ty, kteří spáchali zločin na dítěti. Své o tom ví i Petr K. (37), jenž je obžalovaný z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8). Ve vazbě mu kolikrát bylo úzko, vězni mu nadávali z okna do zm*dů!

 

Podle spoluvězně Josefa B. (57), který s ním strávil dva měsíce na cele, nebyl Petr K. zrovna oblíbený. Moc se s nikým nebavil, stranil se, a někteří vězni mu podezření z vraždy malé dcerky nemohli odpustit. „Občas si s někým povídal z okna. Většinou pak na něj ostatní začali řvát: „Ty zm*de, ty chcípneš! Protože věřili, že zabil dítě a manželku. Přáli mu, aby skončil ve věznici ve Valdicích,“ prozradil.

Nedostatek kamarádů ve vazbě mu nahrazovaly časté návštěvy rodičů a právničky. Prý mu chodilo i hodně dopisů, od pláče ho to ale neuchránilo. „Pět nebo šest dní za ty dva měsíce bulel. Říkal, že je nevinný a občas povídal, že je mu líto Klárky,“ doplnil Josef. On sám se ale v Petrovi K. moc nevyznal. „Přišel mi jak rozdvojená osobnost,“ dodal jeho »spolubydlící« z kriminálu.

Jak vypadala cela Petra K. (37)?

Žádný šlágr. „Byli jsme Pet rem K. na cele 4 x 4 metry. Měli jsme tureckej záchod, šlapky jsme si po nastěhování umyli. Dál dvě židle, stůl a dvě postele,“ popisuje v rozhovoru pro Aha! spoluvězeň Josef B. (57).

Mluvil o tom, co se Egyptě stalo?
"O rozporech mezi otravou a elektřinou se nechtěl bavit. Prý všichni jen lžou. Furtt jen, že je to v p*deli, že on neví, se stalo. Někdy brečel pro tu malou holku.“

Co jste dělali?
"Tam je to stále stejné. V šest ráno budíček, oběd ve dvanáct, v devět v půl desátý večerka. Ráno to odhoukají, večer taky. Denně hodinové vycházky, ráno nebo odpoledne. Někdy jsme cvičili. Někdy jsme si povídali. Někdy si Petr četl, hodně pročítal noviny. Jindy jen tak ležel jako připitomělej. A dostával hodně dopisů.“

Kdo mu psal?
„Spousta ženských, posílali mu i fotky. Ukazoval je spoluvězňům.“

Mluvil o trestu, jaký mu hrozí?
„Říkal, že mu hrozí do - životí za nic. Že není možné, aby ho odsoudili. Advokátka mu dávala nějaký papíry, otázky, on se v tom hrabal.“

Jak dlouho jste byli s Petrem K. spolu na cele?
„Dva měsíce,říjen až listopad 2014."



Autor:  et

Přečtěte si
mdada49
14. 7. 2015 • 21:07

Ano, to je trefné a přesné. Všichni normálně uvažující lidé to takto cítí a chápou. Jen jeho máma bude raději věřit na ufouny, zářný příklad toho, jak je mateřská láska slepá

jerry
14. 7. 2015 • 20:29

Já bych popravoval za blbost. Šla bys mezi prvními.

subrosa1976
14. 7. 2015 • 13:03

Pokud někdo zabije druhého člověka úmyslně, měl by být také zabit, obnovila bych trest smrti, ono by si pár dalších žárlivců a lakomců a úchyláků rozmyslelo, udělat další neštěstí, kterých stále je víc a víc! Kramný si vymyslel svojí teorii o otravě, protože spoléhal na špinavý Egypt, a myslel si, že mu to projde, protože každý víme, jaká je tam úroveň služeb a zdravotnictví. Byla jsem V Egyptě a v Tunisku opravdu mnohokrát, je to stejné. Krade se tam, jako všude na světě, jsou tam trestné činy, také jako všude jinde, ale ne že by si někdo počkal na dvě obyčejné nezajímavé Češky, které leží někde na pláži s manželem a jen tak pro nic za nic číhal u pokoje až je bude moci zabít, proč by to někdo proboha dělal??? Jaký by měl asi tak motiv??? Mimochodem, tam jsou k vidění i sakra pěkné holky a celebrity a bohaté rodiny a to velmi bohaté, ale ne obyčejná rodina z Karviné!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.