Soud s Petrem K.: Další z jeho lží odhalena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soud s Petrem K.: Další z jeho lží odhalena!

Během devítidenního soudního líčení s Petrem K. vypluly na povrch nejasnosti ohledně data úmrtí Moniky (†38) a Klárky (†8). Nyní lékaři našli vysvětlení a nad Kramným se tak mračna stáhla zase o kousek víc…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

6010
11. 09. 2015 13:40

Není Kramnému trapné, že se tu pořád bude přetřásat, co měla Monika a Klárka ve stolici a co né.Ať se již konečně přizná a dají těm zemřelým konečně klid.Toto nemá obdoby.

mirkazam
11. 09. 2015 15:05

Patologický lhář Kramný !!!

xsedmikraska
12. 08. 2015 22:33

Jak děvčata zemřela a kdy, by dokázal nejpřesněji uvést ten třetí, co byl s nimi na pokoji a jako zázrakem přežil. U soudu si pamatoval i detaily, pokud šlo o jeho obhajobu. Na podstatný údaj, kdy s dcerkou mluvil naposledy si nepamatoval. Dalo by se psát dál a dále........

2dopeces
12. 08. 2015 19:40

odpověď diskutujícímu "mdada49" /mé příspěvky z niku "dopeces" systém nepřipisuje, proto používám nově zvolený nick./ Obžalovaného, jeho rodinu, zemřelé, jejich příbuzné a jeho obhájkyni osobně neznám. Nemám důvod obžalovaného jakkoliv obhajovat. Vyjadřuji se jen k některým aspektům a skutečnostem, které jsou k tomuto případu uveřejněny. K Vašim otázkám: "... že tato dvě děvčata zemřela bez pomoci otce..." - proč, tak to je otázka na obžalovaného, nikoliv na mě. Úvaha: nemohu vyloučit, že situaci podcenil a pak již bylo pozdě. "...naprosto v tichosti" - pokud šlo o otravu, lze to vysvětlit skutečností, že některé toxické látky působí bez seznatelných větších bolestí, někdy mají téměř shodné projevy jiných onemocnění, žaludeční nevolnost, únava, může nastat fáze, kdy se člověku zdánlivě před vlastní smrtí i uleví. Jiné tox. látky naopak působí velmi silné bolesti a křeče. "...přestože zvracely, kadily a bylo jim hrozně špatně ?" - Hrozně špatně - je subjektivní hodnocení situace obžalovaným, otázka objektivity je nepřezkoumatelná. K jednozančnému vyloučení zvracení je mé vyjádření v jiném příspěvku. K otázce možného průjmu: Průjmů je několik typů. Po vyprázdnění dochází k efektu přetrvávajícího nutkání a to může přetrvávat i několik dnů. Člověk tak může přetrvávající nutkání mylně považovat za pokračující průjmové epizody. Zbytky stolice - jednoznačně to nevylučuje u posuzovaného (zemřelého) průjmové epizody před jeho úmrtím. Nález zbytků "mazlavé hmoty ve střevech"- souvisí s dobou pasáže těchto zbytků od vstupu do tenkého střeva, posunem zažívacím traktem a plynoucího času. Průjem může postihnout pouze část těchto vylučovaných zbytků a další část zbytků může vlivem jejich pasáže trávícím traktem doputovat na původní místo předtím průjmem vyloučených zbytků. Z pitevního nálezu v tomto případě proto nelze vyloučit průjmové epizody před smrtí. Poznámka: racionální, tedy též "úvahové," vysvětlení tohoto případu je prozatím (i se znalostí relevantních skutečností z

2dopeces
12. 08. 2015 20:15

(2) spisu) obtížné do směru jak viny, tak neviny obžalovaného. Nemohu souhlasit s interpretací výsledků toxikologie tak, jak prezentován. To, že toxikologickým zkoumáním nebyla zjištěna přítomnost toxikologicky významné látky (noxy-jedu) automaticky ale nevylučuje, že taková látka nebyla možným důvodem, který vedl k úmrtí. Vyhledávání neznámého jedu nebo jedů v biologické matrici je nesmírně složitý a náročný úkol a ve své náročnosti není vůbec srovnatelný s předem danými postupy.Každopádně, když je někdo otráven takzvaně neznámou látkou, nemusí to vůbec dopadnout tak, že se ta látka zjistí. Vyloučí se rostlinné jedy, pak třeba prášky a další sloučeniny a nepřijde se na nic. To se prostě stává. (htt­p://zd­ravi­.e15­.cz/cl­anek­/pri­loha-lekarske-listy/toxikologicke-analyzy-pro-potreby-klinicke-a-soudni-137589) Negativní toxikologické vyjádření je možné tím, že látka byla vyloučena z těla před smrtí, započne v těle smrtelný proces a poté se může vstřebat, vyloučit a nezanechat stopu a výsledek toxikologického zkoumání potom nemusí stopy najít. Tento případ je velmi složitý. Pitvu a příslušná odborná zkoumání v Egyptě lze označit za povrchní. Ze soudně znaleckého hlediska okolnost nevysvětlitelného nedodání žaludku zemřelých k repitvě lze označit za naprosto bezdůvodou. Žaludek je v rámci zkoumání možné otravy podstatným faktorem. V kontextu lze dojít k tomu, že verifikovatelným způsobem otravu nelze jednoznačně vyloučit. Zůstává tedy otevřená otázka i v tomto směru. Spolehlivá a jednoznačná odpověď na příčinu úmrtí nebyla v tomto případě verifikovatelným způsobem dána a to bez ohledu na vinu nebo nevinu obžalovaného.

zindula
13. 09. 2015 09:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lesni.vila.samecek
12. 08. 2015 15:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kajman1
12. 08. 2015 11:48

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bac-bum-bac
12. 08. 2015 11:28

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kajman1
12. 08. 2015 07:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

2dopeces
12. 08. 2015 20:47

Nevíte vůbec nic o tom, jakým směrem a koho policie při prošetřovávání tohoto případu prověřovala. Vyjma uvěřejněných spekulací nicnevědoucích novinářů. Vaše otázka je v rovině obvňování policie z hrubě nedbalého postupu.

zindula
13. 09. 2015 09:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lalia
11. 08. 2015 21:50

Polka.,její výpověď,napřed řekla,že zápach byl po spálenině,jako od elektriky,teď hnilobný zápac­h.Vy­šetřo­vate­lé už nevědí jak to zmanipulovat,aby jim to vyšlo.Je to prostě,ala Kajínek.

nikanika
11. 08. 2015 22:34

Stačí ten soud sledovat. Výkon znalce z oboru elektro dostatečně ukázal jedno: odsoudit za každou cenu. A další průběh to viditelně ukazuje. Ty svědkyně obžaloby, jedna tam jede na dovolenou a druhá je nejspíš nasazená provokatérka od policie to dokazují.

bac-bum-bac
12. 08. 2015 13:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

dopeces
11. 08. 2015 16:10

Článek obsahuje naprosté nesmysly. "Natráveniny z posledního jídla" nebyly podle pitevního nálezu ve střevech ani jedné zemřelé nalezeny!
Naši znalci v pitevním protokolu uvádějí jednoznačně, že doba smrti byla stanovena MUDr. M.I.A. na 30.7.2013 a vzhledem k sekundárním změnám jí nemohou nijak jinak přibližně stanovit. Této době totiž odpovídá i nález ve střevech, který patologové uvedli u soudu. AHA uvádí naprosto zavádějícím způsobem informace, které (vzhledem k nálezům při repitvě v ČR, které znalci popisují) nemají ve výsledcích repitev oporu a nemají ani oporu v době pasáže potravy trávicím traktem člověka. Informace v tomto článku lze pak označit za ještě méně hodnotné, než hodnotu spekulace. Informace o natrávených zbytcích posledního jídla jsou vyloženě nepravdivé, v tlustém střevě, jak znalci u soudu uvedli, byly nalezeny zbytky, ovšem nikoliv takové, které v článku AHA jsou popsány a nejedná se tak o tento (AHA tvrzený) druh zbytků.

mdada49
11. 08. 2015 17:26

Nesnažte se nás mystifikovat !!! Jednoznačně byla doba úmrtí stanovena na poledne 29,7,2013. Takže nejméně o 12hod dříve, než s tím vyrukoval Kramný.
Hnilobný pach a jeho starost o to, kdy se objevují posmrtné skvrny ho 100% usvědčují ze lži !!!

dopeces
11. 08. 2015 18:35

Máte mylnou informaci. Naši znalci v pitevním protokolu uvádějí jednoznačně, že doba smrti byla stanovena MUDr. M.I.A. na 30.7.2013 a vzhledem k sekundárním změnám jí nemohou nijak jinak přibližně stanovit. Tak to zní i v pitevní zprávě a jejich posudku, který je součástí pitevní zprávy. Nemíním diskutovat nadále o něčem, co vidím na vlastní oči, víc k tomu nemám co dodat.

mdada49
12. 08. 2015 13:48

OK. Zřejmě jste jeho obhájkyně, nebo matka, ty jediné se z rozdílných, ale jasných důvodů ještě snaží ho obhajovat, a přesvědčit národ, že zemřely po otravě. Jak nám tedy racionálně vysvětlíte, že tato dvě děvčata zemřela bez pomoci otce, naprosto v tichosti, přestože zvracely, kadily a bylo jim hrozně špatně ? Na vysvětlení jsem tedy náramně zvědavá!

zindula
13. 09. 2015 09:23

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.