Expřítelkyně Petra K. (37) Lucie W. promluvila v soudní síni: O sexu a strachu ze sledování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Expřítelkyně Petra K. (37) Lucie W. promluvila v soudní síni: O sexu a strachu ze sledování!

Sex s Petrem K. byl v normě, řekla u soudu Lucie W.
Sex s Petrem K. byl v normě, řekla u soudu Lucie W. (Foto Aha!: Petr Novotný, Zbyněk Pecák, Alexandr Malachovský, ara)

Petr K. (37) stanul včera v soudní síni tváří v tvář ženě, která byla jeho partnerkou předtím, než poznal zavražděnou Moniku (†36). Co o něm Lucie W. prozradila? Jaký byl jejich vztah, proč skončil a kdo z něj odešel jako první?

Seznámili se na diskotéce přes společné známé, tři roky spolu chodili a v roce 1999 spolu začali žít. Trvalo to ale jen půl roku. Byl prý tichý a škudlil.

„Náš vztah vyšuměl, asi jsme od toho čekali každý něco jiného,“ zdůvodnila exmilenka Petra K. důvod, proč se poté rozešli. „Ukončit jsem to chtěla já a nikdo jiný v tom nebyl,“ dodala. Sex s Petrem K. ji připadal v normě.

Když se rozcházeli, Petr K. prý působil dojmem, jako by to nemohl pochopit. „Připadalo mi, žárlil, že někoho mám, když se s ním rozcházím. Na diskotéku mi psal esemesku, kdy se vrátím. Měla jsem pocit, že mě sleduje, seděl v autě na parkovišti,“ uvedla Lucie W. už v přípravném řízení.

Ozval se po 13 letech a obhajoval se

Po smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) dostala Lucie W. od Petra K. e-mail. To už spolu 13 let nebyli. Vysvětloval tam, že to neudělal, že by nikdy neublížil rodině, že ho přece zná. Lucie na to ale nijak nereagovala. „Nebylo mi to příjemné. Neodpověděla jsem, protože jsem neviděla důvod se s ním kontaktovat, nic jsem o tom nevěděla,“ řekla. Za ženou přišel i kamarád Petra K. Standa Š. „Říkal mi, že je s Petrem v kontaktu a že to Petr určitě neudělal. Ten muž mi byl nepříjemný a nechtěla jsem se s ním dál bavit,“ vypověděla Lucie.

Autor:  jad

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.