Náhoda? Chtěl odprásknout pásovce, kulku schytala tchyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Náhoda? Chtěl odprásknout pásovce, kulku schytala tchyně!

McElroy zamotal policistům hlavu.(ilustrační foto)
McElroy zamotal policistům hlavu.(ilustrační foto) (Profimedia.cz)

V USA má leckdo střelnou zbraň, ale zvýšený počet úmrtí násilnou smrtí nikdo nepřizná. Namále před pár dny měla Carol Johnson (74), kterou postřelil zeť Larry McElroy (54), i když se přitom chystal zlikvidovat "opancéřované" zvířátko v Georgii většinou farmářů považované za škodnou.

McElroy podle webu WFSB uviděl zvíře, vytáhl devítku a vystřelil. Vše by bylo na místní poměry celkem běžným výjevem, kdyby se kulka od pásovce, respektive jeho krunýře neodrazila, neproletěla plotem, následně dveřmi mobilního domu, a konečně i křeslem , ve kterém zrovna odpočívala matka manželky.


Policie v tomto případě samozřejmě zbystřila a nechtěla uvěřit, že šlo o pouhou náhodu. Podle vyšetřovatelů veškeré okolnosti byly natolik neobvyklé, že nakonec museli případ uzavřít a McElroy nebyl obviněn. Stařenka vyvázla jen s lehkým zraněním a její plné uzdravení se očekává v nejbližší době.

Autor:  moc

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.