Podivná smrt tvůrce slavného televizního seriálu: V Bratislavě jeho mrtvé tělo sedělo pět hodin na benzínce za volantem… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podivná smrt tvůrce slavného televizního seriálu: V Bratislavě jeho mrtvé tělo sedělo pět hodin na benzínce za volantem…

Našli ho pěti hodinách na benzínce. Proč mu nikdo nepomohl?
Našli ho pěti hodinách na benzínce. Proč mu nikdo nepomohl? (Foto: reprofoto TV Markíza, Facebook.com, koláž Ahonline.cz)

Mrtvola, kterou našli v sobotu ráno v bratislavské Petržalce, patřilo kameramanovi z veleúspěšného slovenského seriálu Búrlivé víno. Daniel Nosek (†40) zemřel za záhadných okolností na parkovišti jedné z čerpacích stanic. Z jeho smrti jsou v šoku nejen herci, které v televizním trháku hrají…

Auto, ve kterém Daniel zemřel, stálo odstavené na parkovišti. Podle webu pluska.sk mělo dokonce i pootevřené dveře. Je doslova záhadou, že si toho nikdo skoro pět hodin nevšiml. Jak je možné, že si toho nikdo nevšiml a proč mu třeba někdo nepomohl, když bojoval o život, se slovenští novináři vydali zjistit přímo na benzínku. Pracovníci čerpací stanice nicméně média odkázali na tiskového mluvčí společnosti, který ale telefon nezvedl.

Příčina smrti čtyřicetiletého Daniela je stále záhadou a podle vyjádření zasahujícího lékaře na těle nenašel žádné známky násilí. Proto nařídil pitvu. Danielova nevlastní matka Nora říká, že by její výsledky měly být už dnes.

„Vůbec nevíme, co se stalo, Asi to byl infarkt,“ řekla webu Pluska.sk Nora. Spekuluje se ale také o předávkování drobami. „To jsou opravdu jen spekulace, o drogách ni nevím. Celá rodina je velmi nešťastná,“ dodala. Celou věcí se zabývá i policie.



Měl malého syna
Podle vyjádření sousedů vedl Daniel velmi časově náročný život, ale stíhal i sportoval. „Hrál hokej, zdravě se stravoval. Byl velmi pracovně vytížený,“ tvrdí sousedé.
Podle nich měl Daniel také malého syna, kterého velmi miloval. S jeho matkou ale spolu nežili. „Žil sám,“ dodali nakonec.2325276:gallery:true:true

Přečtěte si
mekanikk
11. 5. 2015 • 19:30

keepsmiling pardon Oxallis ty toho zase víš co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.