Nová Fakta: Schizofrenička, která ubodala Petra, plánovala vyvraždit mateřskou školku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová Fakta: Schizofrenička, která ubodala Petra, plánovala vyvraždit mateřskou školku!

Barbora Orlová může v ústavu strávit i zbytek života.
Barbora Orlová může v ústavu strávit i zbytek života. (Foto ČTK, ara)

Chtěla vniknout i do mateřské školky! Schizofrenička Barbora Orlová (26), která loni v říjnu ubodala studenta Petra Vejvodu (†16) ve škole ve Žďáru nad Sázavou, plánovala údajně i další útoky.

Bývalá prostitutka, která si sexem vydělávala v několika evropských zemích. I to je Barbora Orlová podle informací MF Dnes. Duševní nemoc u ní propukla v roce 2011. Měla bludy, že ji její soused Jiří pomocí »aparátu« nařizuje, co má dělat. „Říkal mi třeba, že při sexu s klienty mám myslet na něj. Měla jsem stres, že mě pozoruje.

Když klientovi dvakrát praskl kondom, říkal mi, že jsem nakažená kurva,“ prozradila Barbora psychiatrům. Popsala i to, co předcházelo vraždě ve Žďáru. Na pokyny »hlasu « si přes internet koupila vojenský nůž. Měla »pokyn « jet do Ruska. „Vnukl mi myšlenku, že v Česku je Stalingrad (část Žďáru, tam stojí i střední škola, kde útočila, pozn. red.). Definitivně jsem chtěla vyřešit své problémy s Jiřím,“ popsala šílená žena. Masakr ve Žďáru nad Sázavou se stal 14. října 2014. Orlová mezi studenty vnikla do školy, kde v šatně napadla dívku (17). Spolužačky se zastal Petr Vejvoda, bodla ho ale do krku a zabila. Skončila ve vazbě, následně ji převezli do psychiatrické léčebny, v době útoku byla nepříčetná.

Mateřinku si vyhlédla v Praze

V roce 2011 poslal Orlovou »hlas« i do mateřské školky. V Praze do ní údajně vyrazila s maketou samopalu, na poslední chvíli ale utekla. Na psychiatrii skončila až v roce 2012 po přepadení školní jídelny v Havířově, kde si vzala jako rukojmí žačku (7) a pořezala družinářku.

Petr V. nepřežil bodné rány.

Přečtěte si
krakatita
13. 3. 2015 • 13:30

Tady je vidět, jak většina médií se snaží chránit zločince, když zatajuje pravdivé informace o zločincích. To nám zatajili, že to byla stará vojetá kurva*!

vuhp
13. 3. 2015 • 11:17

Smrt za smrt. A to psali, že byla kadeřnice a zatím to byla prostitutka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.