Co dělají Krejčíř s Pistoriusem v jihoafrické base? Hrají fotbálek a baští čerstvé ovoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Co dělají Krejčíř s Pistoriusem v jihoafrické base? Hrají fotbálek a baští čerstvé ovoce!

Oscarovi (na snímku chytá) šel fotbal o poznání lépe než českému kriminálníkovi.
Oscarovi (na snímku chytá) šel fotbal o poznání lépe než českému kriminálníkovi. (Reprofoto Youtube)

Když se objevily zprávy, že se Radovan Krejčíř (toho času vězeň) a handicapovaný sprinter Oscar Pistorius (toho času také vězeň) v káznici stýkají, zdálo se to neuvěřitelné. Teď se však objevily záběry, jak dva prominentní vězni spolu hrají fotbálek…

Ve vězení v Kosi Mampuru se ti dva měli dát dohromady díky rotopedu a Krejčíř se v zápětí pochlubil, že sportuje společně s (nechvalně) slavným atletem. Rotoped, o který se ti dva dělili, vedení věznice ale odstěhovalo k nelibosti jeho milovníků. Ale přišla sladká náplast. Radovan s Oscarem si mohli jít začutat na plácek za jednou z budov.

O takovém luxusu se ostatním vězňům ani nezdá. Zvlášť, když se mluví o tom, že oba prominentní vězni dostávají čerstvou minerálku, ovoce a každý víkend je mohou navštěvovat jejich blízcí. Oba přitom sedí za činy související se smrtí. Zatímco Pistorius byl odsouzen za zabití přítelkyně, Krejčíř, který má zřejmě na kontě více lidských životů, před soudem teprve stane.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.