Rychlovky za pár korun: Jevanské karbanátky podle Alexandra Kurkova

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.
Jevanské karbanátky podle Alexandra Kurkova
Potřebujete
600 g mletého masa (mix hovězí a vepřové) • 1 cibuli • 1 vejce • mléko • sůl • mletý pepř • mletou sladkou papriku • kopr • olej • chléb na topinky • čerstvé houby • máslo
Postup
Mleté maso promícháme s vejce, nasekanou cibulí a troškou mléka. Osolíme, přidáme mletý pepř a papriku a najemno nasekaný kopr. Dobře promícháme a tvoříme placičky, které smažíme na rozpáleném oleji. Z chleba připravíme topinky a očištěné houby podusíme na trošce máslo. Na každou topinku dáme hotový karbanátek a posypeme ho houbami.