Salát z pečené červené řepy podle Romany Rubášové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 4 červené řepy
✔ olivový olej
✔ sůl
✔ mletý pepř
✔ 1 balení mini mozzarelly
✔ 100 g ementálu
✔ 250 g cherry rajčat
✔ 1 salátovou okurku
Rychlý koláč s pudinkem a ovocem podle Ivany Černé
Celý článekŘepu položíme na čtverce alobalu, osolíme, opepříme a zakapeme olivovým olejem, zabalíme a upečeme. Hotovou řepu oloupeme, nakrájíme, rozložíme na talíř, osolíme a opepříme a pokapeme olivovým olejem. Přidáme na kolečka nakrájenou okurku, mozzarellu, nakrájená rajčátka a ementál. Vše ještě osolíme a opepříme a zakápneme olejem.