Karbanátky s kapustou podle Veroniky Poláčkové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 700 g mletého masa (mix hovězí vepřové)
- 250 g listové kapusty
- 1 vejce
- sůl
- mletý pepř
- 1 větší cibuli
- 1 stroužek česneku
- strouhanku dle potřeby
- tuk na smažení
- trojobal (vejce, hladkou mouku, strouhanku)
Do mísy dáme směs mletého masa, vejce, sůl, pepř, najemno nakrájenou cibuli, prolisovaný stroužek česneku, na nudličky nakrájenou kapustu a vše promícháme. Dle potřeby přidáme strouhanku na zahuštění. Ze směsi tvoříme karbanátky, které obalíme v trojobalu a usmažíme v rozpáleném tuku. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.