Holandský řízek podle Ivany Bartuškové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 500 g mletého vepřového masa
- 150 g nastrouhaného eidamu
- 2 lžíce hrubé mouky
- 4 lžíce strouhanky
- 200 ml mléka
- 1 vejce
- sůl
- mletý pepř
- mletou sladkou papriku
Na trojobal:
- hladkou mouku
- 2 vejce
- strouhanku
- olej na smažení
Rychlý koláč s pudinkem a ovocem podle Ivany Černé
Celý článekK mletému masu přidáme sýr, hrubou mouku, strouhanku, vejce a koření. Směs promícháme a prohněteme rukama. Z hmoty tvarujeme placičky, které obalíme v mouce, vejci a strouhance. Zvolna na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.