Obalený patizon podle Ivany Černé

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 1 větší patizon
✔ hrubou mořskou sůl
✔ 2 malé bílé jogurty
✔ 2 – 3 vejce
✔ ½ lžíce oleje
✔ sůl
✔ bylinky dle chuti
✔ směs koření Cippola
✔ strouhanku
✔ 1 lžičku jedlé sody
✔ mletou uzenou papriku
Rychlý koláč s pudinkem a ovocem podle Ivany Černé
Celý článekPatizon omyjeme a pokrájíme jej na plátky. Osolíme hrubou solí a necháme vypotit. Bílé jogurty smícháme s vejci a olejem, přidáme sůl, nasekané bylinky a cibulové koření. Vypocený patizon vložíme do našlehané směsi a pak ho obalíme v domácí strouhance smíchané s mletou uzenou paprikou a jedlou sodou. Smažíme na plechu s pečicím papírem. Podáváme s kurkumovou bramborovou kaší.