Kančí guláš se zelím podle Veroniky Poláčkové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 400 g kančího masa na guláš
✔ 2 větší cibule
✔ sádlo
✔ 2 – 3 stroužky česneku
✔ sůl
✔ mletý pepř
✔ 1 lžičku drceného kmínu
✔ 1 – 1 ½ lžičky mleté sladké papriky
✔ 1 červenou kapii
✔ 2 lžíce sladkého kečupu
✔ 150 g sterilovaného zelí
✔ 250 g červených vařených fazolí
✔ majoránku
✔ 2 lžíce hladké mouky
✔ 1 l vývaru nebo vody
Dále do guláše přidáme drcený kmín, mletý černý pepř, prolisovaný česnek a za občasného míchání dusíme do změknutí masa. Pak přidáme propláchnuté a pokrájené sterilované zelí, na kostičky nakrájenou červenou kapii a krátce povaříme.
Potom guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Přidáme kečup, majoránku, osolíme a povaříme ještě asi 15 minut. Na konec do guláše přidáme předem vařené červené fazole a vše prohřejeme. Podáváme s čerstvým chlebem.