Kotlety s citronovým pepřem podle Veroniky Poláčkové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 6 vepřových kotlet
Na marinádu:
✔ 1 cibuli
✔ 3 lžíce řepkového oleje
✔ 2 lžíce sójové omáčky
✔ 1 lžíci worcesterské
omáčky
✔ 8 lžic 11° piva
✔ 1 lžičku citronového
pepře
Z uvedených surovin si umícháme marinádu. Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, na okrajích nařízneme naložíme do připravené marinády. Dáme do chladničky a marinujeme nejlépe 48 hodin. Před grilováním necháme alespoň 2 hodiny v pokojové teplotě. Grilujeme na rozpáleném grilu. Hotové maso necháme odpočinout 5 minut, osolíme a můžeme podávat. Vhodnou přílohou je zeleninový salát.