Ostré špagety s rajčaty a houbami podle Ivany Černé

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
500 g špaget
150 g hříbků
1 paličku česneku
6 – 8 cherry rajčat
1 cibuli
bazalku
oregano
kmín
sůl
petrželku
chilli koření
olej
máslo
masový vývar
Houby nakrájíme na kousky. Orestujeme na oleji, přidáme na plátky pokrájený česnek, orestujeme, přimícháme nasekanou petrželku a stáhneme ze sporáku. Na druhé, hlubší pánvi opečeme cibulku, přidáme máslo, necháme ji pěkně zrůžovět, přihodíme omyté půlky cherry rajčat, špetku chilli koření, nasekanou bazalku a oregano a podlijeme vývarem. Vaříme pod pokličkou cca 15 minut. Když jsou rajčátka změklá, rozšťoucháme je šťouchadlem na brambory, ochutíme solí a pepřem. Špagety uvaříme podle návodu, přimícháme je do omáčky a zamícháme na pánvi. Podáváme zdobené houbovu směsí.