Bezmasé karbanátky podle Ivany Černé!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 2 varné sáčky čočky velkozrnné
- 350 g sójového granulátu se zeleninou
- 1 kostku zeleninového bujónu
- 1 velkou cibuli
- 2 vejce
- 4 stroužky česneku
- majoránku
- sůl
- mletý pepř
- 1 lžíci ostřejší harissy
- sójovou omáčku
- libeček
- strouhanku
- 2 lžíce uzeného strouhaného sýra
- olej
Vmícháme nasekané bylinky, harissu, sójovou omáčku a podle potřeby zahustíme strouhankou. Z hmoty vytvarujeme karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance smíchané se strouhaným uzeným sýrem. Karbanátky pak pokládáme na plech, na který jsme vložili pečicí papír, potřený olejem. Pečeme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo se zeleninou.