Bulky s klobásou a parmezánem podle Romany Rubášové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 300 g polohrubé mouky
- sůl
- mletý pepř
- 1 žloutek
- 50 ml mléka
- 50 ml oleje nebo rozpuštěného sádla
- 1 uvařený brambor
- 1/ 2 kostky droždí
- cukr
- 2 klobásy
- 100 g parmazánu
- 1 vejce na potření
- sůl a kmín na posyp
Osvědčené rychlovky: Špagety s mletým masem a omáčkou podle Ivany Bartuškové
Celý článekZ cukru, mléka a droždí připravíme kvásek a necháme vzejít, pak vlijeme do proseté mouky, kterou nejprve promícháme se solí. Přidáme nastrouhaný brambor, nastrouhaný parmazán a najemno nakrájenou klobásu, přidáme i ostatní suroviny. Dobře propracujeme, necháme vykynout a tvoříme malé bulky, potřeme je vajíčkem, posypeme solí a kmínem a pečeme v předem vyhřáté troubě při 180 °C dozlatova.