Kuřecí směs s Adžikou podle Veroniky Poláčkové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 600 g kuřecích prsou
- olivový olej
- 2 lžíce sójové omáčky
- mletý barevný pepř
- 2 lžičky směsi koření Adžika
- 1 sáček mražené zeleninové směsi Asie
- sůl
- solamyl
- máslo
Osvědčené rychlovky: Špagety s mletým masem a omáčkou podle Ivany Bartuškové
Celý článekK téměř měkkému masu přidáme mraženou zeleninovou směs a necháme ji mírně podusit – musí zůstat křupavá. Dle chuti osolíme a dle potřeby můžeme směs zahustit solamylem rozmíchaným ve vodě. Nakonec přidáme k masu kousek másla pro zjemnění. Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s rýží.