Kuřecí kousky v zakysané smetaně podle Ivany Černé!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 2 větší kuřecí prsa
- 1 zakysanou smetanu
- 1 lžíci řepkového oleje
- 1 hrst drcených sušených rajčat
- kari koření
- 2 ½ lžíce sójové omáčky
- 1 lžíci nasekaných sušených chilli papriček
- 1 jarní cibulku
- 1 rajče
- ½ červené papriky
- sůl
- mletý pepř
- olej
Papriku, rajčata a cibulku nakrájíme na malé kousky, zakápneme olejem a dáme také d o chladu. Na hluboké pánvi necháme rozehřát olej, přidáme pokrájené maso s marinádou. Zprudka orestujeme na dobu cca 8 minut, poté přidáme připravenou zeleninu a dál restujeme doměkka. Dochutíme solí. Podáváme s rýží.