Medová kolečka podle Boženy Peřinové!

Medová kolečka (Foto ara)
16. prosince 2016 • 05:00
Nebaví vás péct stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 555 g hladké mouky
- 360 g cukru moučka
- 120 g medu
- 4 lžíce mléka
- 1 ½ lžičky sody
- 3 vejce
Na krém:
- 1 karamelové salko
- 1 máslo
- čokoládovou polevu
Z uvedených surovin zpracujeme těsto, necháme asi 2 hodiny v chladu odležet. Potom na pomoučněném válu vykrájíme kolečka, která pečeme na pečicím papíru. Upečené kolečka po vyndání z trouby necháme chvilku vychladnout, pak jdou pěkně z papíru. Slepujeme krémem, který vyšleháme z másla a salka, slepené pocákáme čokoládou.