Krůtí játra s hlívou podle Ivany Černé!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 500 g krůtích jater
- 2 větší cibule
- řepkový olej
- 1 větší jablko
- 150 g hlívy
- naložený zelený pepř
- sójovou omáčku
- sůl
- mletý pepř
- 1 papriku
- bramborový škrob na zahuštění
Osvědčené rychlovky: Špagety s mletým masem a omáčkou podle Ivany Bartuškové
Celý článekKdyž jsou játra měkká, přidáme pokrájenou hlívu ústřičnou, pokrájená kyselejší jablka, naložený zelený pepř a pokrájenou papriku. Ještě chvíli dusíme doměkka. Na konci osolíme, opepříme a podle potřeby zahustíme škrobem. Podáváme s opečeným bramborem.
Sladké dobroty: Kakaové muffiny s tvarohem podle Veroniky Poláčkové
Celý článek