Vepřové rolky s dýňovou omáčkou a bramborovými placičkami podle Romany Rubášové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 4 plátky vepřové pečeně
- sůl
- mletý pepř
- 4 lžičky hořčice
- 2 větvičky rozmarýnu
- grilovací koření
- olej
- ½ malé dýně hokkaidó
- máslo
- 1 smetanu na vaření
Na placky:
- 400 g brambor
- 1 vejce
- hladkou mouku
- olej nebo sádlo
Hotové maso vyjmeme, do výpeku přidáme kousek másla a vše rozmixujeme, přidáme smetanu a propasírujeme. Brambory uvaříme den předem, nastrouháme, přidáme sůl a mletý pepř, vejce a mouku podle potřeby. Propracujeme těsto a utvoříme placičky, které upečeme na sádle nebo na oleji.