Kotlety na žampionech podle Martiny Antalové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 1 kg vepřových kotlet
- 800 g sterilovaných žampionů
- 2 cibule
- sůl
- mletý pepř
- mletý kmín
- 1 lžičku plnotučné hořčice
- 3 lžíce oleje
- 1 kostku masoxu
- hladkou mouku na obalení
V hrnci s olejem zpěníme pokrájenou cibuli. Maso nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme pepřem a kmínem, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Plátky vložíme do hrnce, osmahneme z obou stran, přidáme masox, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Pak přidáme pokrájené žampiony, zahustíme dle potřeby a povaříme ještě 15 minut. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem.