Zabijačkový guláš podle Martiny Antalové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
1 kg vepřové plece
200 g vepřových jater
1 vepřovou ledvinku
3 střední cibule
5 stroužků česneku
sůl
mletý pepř
mletou sladkou papriku
mletou pálivou papriku
mleté nové koření
mletý zázvor
1 lžíci sójové omáčky
majoránku
hladkou mouku
Do kastrolu dáme pokrájenou cibuli zároveň s pokrájeným masem na kostky (tuk nepřidáváme, maso ho samo pustí). Přidám sůl, mletý pepř, papriku, kmín, nové koření a zázvor. Podlijeme vodou, promícháme a vaříme do poloměkka. Pak přidáme omytou, nadrobno pokrájenou ledvinku, umletá játra, utřený česnek a vaříme doměkka. Dle potřeby guláš zahustíme moukou, dochutíme sójovou omáčkou a majoránkou a povaříme. Podáváme s chlebem.