Borůvky s krémem podle Miroslava Etzlera!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
Udělat jednoduchý dezert? To je v létě hračka. Stačí mít po ruce čerstvé ovoce a můžete vyzkoušet třeba sladkou dobrotu, kterou připravil svým soupeřům v pořadu VIP Prostřeno! herec Miroslav Etzler (51). Ten si v kuchyni počíná více než obratně, troufá si i na exotické kuchyně. Borůvky s krémem z mascarpone však zvládne i kuchař začátečník.
Sladké dobroty: Nepečený pudinkový řez podle Ivany Bartuškové
Celý článek- 350 g borůvek
- 1 mascarpone
- 1 zakysanou smetanu
- 2 vanilkové cukry
- 1 čokoládu
Borůvky omyjeme a nasypeme do čtyř připravených misek, ve kterých budeme dezert podávat. V míse smícháme mascarpone se zakysanou smetanou a vanilkovým cukrem. Hotovou směs navrstvíme na borůvky v miskách. Čokoládu nastrouháme a ozdobíme jí vrch dezertu. Podáváme vychlazené s cukrářským piškotem.