Premiéra Bony a klid 2: Hlavní hrdina nepřišel kvůli Jonákovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Premiéra Bony a klid 2: Hlavní hrdina nepřišel kvůli Jonákovi!

Jakub Prachař nepřišel kvůli Jonákovi.
Jakub Prachař nepřišel kvůli Jonákovi. (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv Bony a klid 2, Herminapress.cz)

Nechtěl se potkat tváří v tvář s vrahem! Přestože Jakub Prachař (30) ztvárnil ve volném pokračování vekslácké balady Bony a klid 2 jednu z ústředních postav, na premiéru nedorazil. Nechtěl se prý setkat s Ivanem Jonákem (58)!

Bývalý majitel populárního Discolandu, kterého nedávno pustili po 18 letech z vězení, sice tvrdí, že vraždu manželky nespáchal, ale nálepku zločince má – alespoň u manžela Agáty Prachařové (29) – navždy.


„Pan Prachař se omluvil, že v době premiéry nemá čas,“ zněla oficiální verze hercovy nepřítomnosti. Avšak i vrabci na střeše pražské Tipsport areny si štěbetali, že se Jakub štítí byť jen představy setkání s propuštěným kriminálníkem. „Ano, Kuba nedorazil kvůli panu Jonákovi,“ řekla deníku Aha! natvrdo Simona Chytrová (51).
Deník Aha! pochopitelně kontaktoval i herce, ten se však k celé záležitosti nevyjádřil.

Pobodaný boxer z oslavy Sámera Issy: Už si kryju záda!

Tupá bolest, probodnutá plíce, krev! Vzpomínky, které má bývalý boxerský olympionik Petr Horáček (40) spojené s napadením v pražském baru, kde měl křest Sámer Issa (28), jsou jako z hororu. V baru ho pobodala skupinka rusky hovořících mužů. „Nerad na to vzpomínám. Beru to jako jednu epizodu v životě,“ řekl exkluzivně deníku Aha! Horáček, který měl po útoku propíchnutou plíci a při operaci mu musela být odstraněna slezina.

Brutální útočníky dodnes ale nikdo nepotrestal. „Pachatelé jsou pořád celostátně hledaní. Já si myslím, že to byla věc v afektu,“
svěřil Aha! bývalý olympionik, který je od útoku mnohem obezřetnější. „Určitě si dávám větší pozor a kryju si záda,“ řekl Horáček, který se postupně
vrací zpět do formy. „Chodím cvičit, chci jezdit
na motorkách,“ prozradil Petr, kterému se úraz stal před natáčením filmu Bony a klid 2, ve kterém si zahrál jednoho ze zlodějů.



Přečtěte si
hu2hu
22. 5. 2014 • 11:54

To redaktoři AHA a Blesku jsou jiní kabrňáci. Každý den několik oslavných článků o vrahovi, videorozhovory, fotografování atd. Pro ně je to zkrátka kamarád na jejich úrovni.

koko61
22. 5. 2014 • 11:43

tohle mi taky hlava neber, to se může stát jenom u nás, nechápu jak se na něho lidi lepí na netvora

jity
22. 5. 2014 • 10:32

Zajímavé, lidi, kteří něco v životě dokázali, ať už vědci, nebo lékaři, nebo ti, kteří zachraňují životy o těch ani nevíme, ale Jonák je hvězda.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.