Skamene opět v potížích: Honila ho policie, Jonákovi prý rozkradl Discoland! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Skamene opět v potížích: Honila ho policie, Jonákovi prý rozkradl Discoland!

Fotografie
Fotografie (internal)

Věčný potížista Roman Skamene (59) se opět dostal do problémů. Dříve se do potíží propíjel, nyní ovšem hazarduje se zákonem. Policie ho honila na luxusním večírku a nakonec ho musela »zpacifikovat«.

Nejdříve film..

Přestože se bývalý vekslák snažil, mladším a rychlejším policistům neunikl. „V soukromém životě se chovám slušně,“ prozradil Skamene, jehož muži zákona pronásledovali pouze kvůli filmu. Fotografie dokazují, že nový snímek Bony a klid 2 bude plný zvratů a napětí.


Premiéra se blíží

„Usiloval jsem o natočení pokračování dlouho, mezitím o projekt přišel, film se postupně dostal do rukou asi pěti jiných režisérů – jako by byl prokletý. I z tohoto důvodu je to pro mě zázrak, že jsme dvojku nakonec natočili. A když jsme se před natáčením sešli my, stará parta, měli jsme skoro slzy v očích,“ říká režisér Vít Olmer (71), který je zároveň i autorem scénáře. Premiéra dlouho očekávaného, volného pokračování kultovní »vekslácké balady« z konce 80. let Bony a klid 2 se odehraje 20. května v pražské TIPSPORT Areně.
Jonák: Roman mi rozkradl Discoland!

V reálném životě bude muset Roman Skamene řešit soudně velký problém s bývalým kamarádem Ivanem Jonákem (58, na snímku), jehož po osmnácti letech pustili z vězení za vraždu manželky. Podle Jonákových slov mu Skamene s manželkou rozkradli jeho legendární Discoland, což herec popírá a už připravuje žalobu.

Autor:  kl

Přečtěte si
mekanik
28. 8. 2014 • 14:15

pan Skamene je vypitej blb.už od pohledu je to tchurák

stanislavpolacek
22. 5. 2014 • 12:30

Romane máš tu tlamu pěkně vychlastanou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.