Sladký život Ivana Jonáka na svobodě: Nepracuje, holky už ani nepočítá a knír shodil kvůli orálnímu sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sladký život Ivana Jonáka na svobodě: Nepracuje, holky už ani nepočítá a knír shodil kvůli orálnímu sexu!

Ivan Jonák je už skoro rok na svobodě, kterou si hodně užívá.
Ivan Jonák je už skoro rok na svobodě, kterou si hodně užívá. (Aha! - Daniel Černovský, Marek Pátek)

Už to bude rok, co Ivan Jonák, bývalý nekorunovaný král pražského podsvětí, opustil věznici. Od té doby si užívá svobody. I když nepracuje a nevydělává, má splacené exekuce, docela dobře si žije, dívky přestal počítat a plánuje velký návrat na scénu.

Dlouhých 18 let hnil v base, teď si pro změnu užívá života. Sice nic moc nedělá, ale přesto se nemá špatně. Hodiny tráví na sociální síti, kde se druží se svými fanoušky. A ti mu nejrůzněji pomáhají. „K Vánocům mi poslali 10 tisíc. Někdo mi dal obří televizi, někdo obrazovku k počítači,“ pochvaluje si Jonák v rozhovoru pro Blesk.

Připustil také, že už rok, co je na svobodě, nemá prakticky žádné peníze. „Já žiju ten rok úplně bez peněz, od státu jsem nedostal ani korunu,“ říká Ivan, který prý, když má hlad, tak mu přivezou něco staří přátelé. Ti se o něj starají i jinak. „Některý mi zaplatili exekuce,“ tvrdí muž, který se prý po příchodu z kriminálu už aklimatizoval a začal chápat, jak dnes společnost funguje. Podle něj hůře, než před osmnácti lety.

„Lidi jsou k sobě jako svině. Tohle nebylo. Dřív si pomáhali,“ říká Jonák, který si nestěžuje ani na nezájem dívek. Na otázku, kolik jich za rok vystřídal, odpovídá: „Už to nepočítám.“ Podle něj není problém najít dívku na sex, ale ženu pro život. On teď s jednou žije. Je to dvaatřicetiletá tanečnice, se kterou se seznámil, když okukoval v baru její vystoupení. A už se k němu i nastěhovala.

Zajímá vás, proč už Ivan Jonák nemá knír? Jeho odpověď je svérázná jako on sám. „Každý jídlo vám teče po tom. A třeba když se líbáte s holkou nebo když jí lí*ete k*ndu,“ vysvětluje muž, který si podle svých slov užívá zájmu podobně jako celebrity. V diskotékách se o něj ochranka stará jako o prezidenta, na ulici ho lidé zastavují a chtějí si povídat. A on sám plánuje oživit slávu svého podniku v Libni. „Chceme z toho udělat nejlepší klub v Praze,“ říká sebevědomě.



Autor:  ph,sch

Přečtěte si
mastatnw
17. 3. 2015 • 09:45

Dobře on!!!!!! Ty vaše meči!? Vidím to tak na závist sedrenejch fabrikantu!!!!!! Přestaň te mnoukat!!!!! Nezavid te a radši delej te něco at kvůli vám lidi taky takhle moukaj na metu!!!!!! Svet je krasnej a život kratkej

6010
17. 3. 2015 • 09:14

Fuj, tento oplzlý vrah je ale prase.A proč nejde dělat, jako každý druhý? To se nechává vydržovat nějakými hloupými lidmi? Já bych mu neposlala ani korunu.Za co? Potřeboval by bič a makat, prase líné.Ale ten si v kriminálu odvykl, ten pracovat již nikdy nebude a bude parazitovat na blbých lidech.Co by od státu chtěl? Stát ho živil 18 let v base, to je mu málo? Co jen stál nás, daňové poplatníky, tento vrah peněz!Uvědomuje si to vůbec? Jak s ním může nějaká holka vézt do postele? To vůbec nechápu.Oplzlé prase a ještě vrah.Ten by měl chodit kanálama.

prroud
17. 3. 2015 • 08:55

Jenom nez ho nekdo slehne do palice..........otazka casu.

eremita
16. 3. 2015 • 22:31

To má fajn, že mu platí i ochranku. Jen, proč vlastně? Vždyť může být každému pan Jonák ukradený. S knírem i bez něj.

majojo
16. 3. 2015 • 19:10

A ještě nedávno, tak tři dny tomu nazad, mu kamarádi nosili kastrůlky, protože nemái co žrát... Už prodal toho svýho mercedesa?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.