Vystrašená Eva Burešová (28): TĚLO MI VYPOVÍDÁ SLUŽBU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vystrašená Eva Burešová (28): TĚLO MI VYPOVÍDÁ SLUŽBU

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Jednou z hlavních hvězd nedělního koncertu televize Prima na podporu dětí z Ukrajiny měla být Eva Burešová (28). „Moc ji to mrzí, ale musela na poslední chvíli odříct účast kvůli nemoci,“ oznámil v přímém přenosu moderátor charitativního večera Libor Bouček (41). Sama herečka a zpěvačka pak přiznala, že jí tělo vypovídá službu!

Je přepracovaná? Ze Slunečné skočila rovnýma nohama do ZOO. V novém primáckém seriálu má nejen jednu z hlavních rolí, ale ještě v závěru každého dílu zpívá jinou písničku. Do toho točí u konkurence show Tvoje tvář má známý hlas, kde vystupuje jako porotkyně. Enormní pracovní nasazení si zřejmě vybírá daň.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...

Na konci sil

„Dělala jsem opravdu všechno, co jsem mohla, pro to, abych se co nejrychleji uzdravila, ale moje tělo momentálně reaguje strašně pomalu, a tak bych to ještě opravdu nezvládla,“ svěřila se zpěvačka a herečka na sociálních sítích. „Hlasivky nefungují. Jsem ráda, že vůbec zvládnu spolknout čaj. Mrzí mě to strašně moc. Ale poslední měsíce jsem už tak vyčerpaná, že snad vždy, když mám pár dní volno, moje tělo naprosto vypne,“ prozradila Eva.

Prokletá Tvář?

„Naposledy to byly ledviny a teď na mě sedlo něco, co zatím vykurýrovat nejde. A já bych tak večer nezvládla a zároveň bych velmi nerada nakazila v této křehké době někoho dalšího,“ přiznala Burešová, která loni v říjnu prodělala covid-19. Bylo to shodou okolností v době, kdy také zasedala v porotě Tváře.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Těhotenství?!

Už delší dobu se proslýchá, že je Eva v jiném stavu! Otcem miminka má být její přítel, šéfkuchař z MasterChefa Přemek Forejt (34). Oba již mají potomky z předchozích vztahů, a tak by tohle dítě bylo první společné. Podle informací deníku Aha! by Burešová měla být už v šestém měsíci. I to může souviset s jejími zdravotními problémy...



Přečtěte si
jiri.k
9. 3. 2022 • 20:49

Tak zadara se moc nechce, ale je to dobře, na mě ta hrouda pudru stejně působí, jak prst v krku.

jajas
9. 3. 2022 • 19:53

Stejně už bylo přeBu­rešo­váno­....­.to se vždycky někdo objeví a pak je všude kam se člověk podívá, což taky není dobré a někdy už mně to štve...takže teď dobrý!

Eva Korotvičková
9. 3. 2022 • 11:51

Zadarmo zpívají jen ptáci-říkal Karel Gott

blesik
8. 3. 2022 • 17:51

Prosím, dejte sem svou fotku.

AHel
8. 3. 2022 • 16:13

Tak ať se necpe stále před televizi, je jí všude plno a mě už se zajídá a to dost. Nevím, kdo a co na ni vidí, stále vidím její kobylí škleb.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.