Záhadné manévry s domem po Labudovi (†73)! Válka v příbuzenstvu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhadné manévry s domem po Labudovi (†73)! Válka v příbuzenstvu?

Oblíbená Labudova vila nadobro opustila rodinu
Oblíbená Labudova vila nadobro opustila rodinu (archiv Blesku)

Všechno je jinak! Poté, co už to chvíli vypadalo, že dům po náhle zesnulém slovenském herci Marinovi Labudovi zůstane v rodině, je najednou v katastru zapsaný jiný majitel. Co to?

Labuda nejednou mluvil o Borince, městu, kde se svou manželou Věrkou prožili nejkrásnějších 20 let života v útulné vilce. Od roku 2018, kdy herec zkolaboval přímo před domem a záhy v nemocnici zemřel, zůstala vila prázdná a začalo se spekulovat o jejím dalším osudu. 

Takhle na Mariána Labudu nikdo nezapomene

Video se připravuje ...

Věra se rozhodla se do ní nikdy nevrátit, v každém koutě bylo až příliš bolestných vzpomínek. Vzhledem k tomu, jak moc Labuda svůj domov ale miloval, se rodina sídla nechtěla vzdát jen tak. 

Vše rozčíslo vyjádření jednoho ze synů Mariana a Věry - Marka, který se, ačkoli už bydlel v té době poblíž Bratislavy, rozhodl si nemovitost přeci jen ponechat a s rodinou se finančně vyrovnat. V březnu tohoto roku se tak stal oficiálně jediným majitelem a vše nasvědčovalo tomu, že oblíbené sídlo zesnulého herce bude nadále zvelebovat další generace Labudů. 

Pak ale přišel náhlý zvrat, jehož pozadí nechtěl přiblížit ani bratr Marka Labudy, Marián Labuda mladší. Po pár měsících od převodu vlastnických práv na Marka se najednou v katastru objevil úplně neznámý majitel. „Víte, co, já se k tomu nechci vyjadřovat, je to naše soukromá záležitost," vzkázal novinářům. 

Zemřel herec Marián Labuda (†73)! O jeho život bojovaly posádky dvou sanitek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.