Nebourala jen Dara Rolins. Tragickou nehodu zavinili i další VIP - Schmitzer, Koranteng, Labuda... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nebourala jen Dara Rolins. Tragickou nehodu zavinili i další VIP - Schmitzer, Koranteng, Labuda...

Ilustrační foto z jiné autonehody.
Ilustrační foto z jiné autonehody. (ara, Daniel Černovský, Dalibor Puchta, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Zpěvačka Dara Rolins (37) měla v sobotu nehodu, při níž zemřel třiašedesátiletý muž. Není však v showbyznysu jediná. I další známé osobnosti nabourali a někoho zabili nebo zranili.

..

Rey Koranteng (35): Srazil ženu na přechodu

Letos v březnu si horké chvilky zažil moderátor hlavního zpravodajství televize Nova Rey Koranteng. Na nepřehledné křižovatce na Karlově náměstí srazil na přechodu ženu, kterou neviděl přes auto ve vedlejším pruhu přecházet. Chodkyně měla naštěstí jen drobné oděrky a po převozu do nemocnice lékaři konstatovali, že ženě nic není. „Takhle mi snad v životě nebylo. Stačilo málo k tomu, aby se stalo velké neštěstí. Budu to mít nadosmrti před očima,“ kaje se Koranteng ještě teď.

Marián Labuda (65): Pod koly jeho auta našly smrt dvě ženy

Tragédie se odehrála v listopadu před pěti lety na dálnici D1. Dvě ženy měly nehodu, z níž vyvázly bez jakékoliv újmy. Když však havarované auto opustily a vydaly se na dálnici pro pomoc, smetlo je vozidlo, které řídil právě Labuda. Ten měl jen lehká zranění, zatímco obě ženy ve věku sedmdesát tři a padesát jedna let na místě zemřely. „Jsem připraven přijmout jakýkoliv trest,“ řekl zdrcený herec. Od soudu ve Žďáře nad Sázavou dostal podmínečný trest a zákaz řízení na 30 měsíců.

Rastislav Žitný (33): Jel 180 km/h a zabil pětileté dítě

Bývalá slovenská moderátorská hvězda Rasťo Žitný bude až do konce života žít s tím, že má na svědomí pětiletého chlapce. Když se řítil před dvěma lety stoosmdesátikilometrovou rychlostí po silnici, smetl Cyklistu Milana Žilavého spolu s jeho dvěma synky. Pro malého Tomáška Žilavého (†5) to však byl poslední výlet v jeho krátkém životě. Moderátor se hájil tím, že kvůli bolesti zad ztratil vědomí a nemohl nehodě zabránit. Začátkem letošního června ho slovenský soud odsoudil ke dvou a půlletému nepodmíněnému trestu a pětiletému zákazu řízení motorových vozidel.

Jiří Schmitzer (60): Srazil chodce opilý, otec Sovák ho vydědil

Zlou nehodu s tragickými následky herec zapříčinil v roce 1976, kdy pod vlivem alkoholu srazil a zabil chodce. Po nehodě byl odsouzený k tříletému nepodmíněnému trestu, po roce a půl byl však propuštěn. Jeho otec Jiří Sovák však od tragické události se svým synem už nepromluvil.

Jan Halíř (31): Přejel dvojitou plnou čáru a zabil muže

Olomoucký tanečník by se se svou nehodou stal za normálních okolností jen dalším údajem v černých statistikách. Jenže v době, kdy boural, se zrovna účastnil taneční soutěže české televize StarDance jako taneční partner někdejší Miss Europe Moniky Žídkové. Když jel z jednoho z jejich tréninků, vyjel na silnici poblíž Hranic na Moravě ze svého pruhu, přejel dvojitou plnou čáru a napálil to do protijedoucího volkswagenu, jehož řidič nehodu nepřežil. Sám Halíř utrpěl těžká zranění a dlouhé hodiny bojoval o život v nemocnici. Jak jeho případ nakonec dopadl se však neví.

Chantal Poullain (53): Nepřiměřenou rychlostí vjela na kruhový objezd

Bývalá manželka komika Bolka Polívky způsobila vážnou nehodu v roce 2003, když nepřiměřenou rychlostí vjela na kruhový objezd. Nedala přednost automobilu, který po objezdu projížděl a nabourala do něj. Ve vozidle se zranil řidič a jeho spolujezdkyně. Oba z místa odvážela rychlá záchranná služba. Od soudu pak Chantal odcházela s podmínkou na 16 měsíců. Trest přijala a zraněnému páru zaplatila odškodné

ČTĚTE TAKÉ:

Dara Rolins: Její auto zabilo motocyklistu! Potvrdil to i Karel Gott...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.