Vztah Sandevy a Prachaře?! TYHLE FOTKY NEZAMLUVÍTE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vztah Sandevy a Prachaře?! TYHLE FOTKY NEZAMLUVÍTE!

Nenápadné cukrování a letmé pohledy. Letní flirtík p¨Prachaře a  Sandevy bije do očí
Nenápadné cukrování a letmé pohledy. Letní flirtík p¨Prachaře a Sandevy bije do očí (Marek Pátek, Pavel Machan)

Sara Sandeva (24) se od fotbalového útočníka Václava Černého přeci jen něco naučila, bravúrní kopačky. Ty přišly nápadně rychle po pár týdnech natáčení seriálu Dvojka na zabití, kde si zahraje s Jakubem Prachařem (37). Nedal nakonec penaltu Černému právě on?

Není to tak dávno, co Sandeva plánovala budoucnost s fešným fotbalistou a už je zase všechno jinak. Na párty televize Prima se téměř na krok nehnula od svého hereckého kolegy Jakuba Prachaře a nešlo si nevšimnout pohledů, úsměvů a nenápadných doteků, kterým se ani přes všechny snahy ani jeden z nich neubránil. Sandeva i Prachař navíc opouštěli večírek až v ranních hodinách a rozhodně ne každý zvlášť. A tak to vypadá, že nový seriál z krimi prostředí zasadil kořínky i nové lovestory.

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod

Video se připravuje ...

Domněnky nevyvrací ani fakt, že Sandeva Expres.cz přiznala, že se nadobro vrátila z Holandska, kde byl Černý v angažmá, zpět do Čech a potvrdila, že se s fotbalovým  reprezentantem rozešla. „Ano, jsem single! Nechci rozebírat důvody svého rozchodu. Je to mé soukromí,“ nebránila se odpovědi na přímočarou otázku.

Jestli se nechala lapit na udičku sladkého úsměvu bývalého manžela Agáty Prachařové (36) se ukáže patrně velmi brzo. Vizuálně by jim to slušelo a třináctiletý věkový rozdíl by mohl z nejednoho důvodu přijít Prachařovi vhod. 

Máme rádi Česko dnes: Bolestné vzpomínky Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Dianthos
9. 8. 2021 • 14:20

Přešlap to asi nebyl. Miloval jí a myslel si, že má nejkrásnější ženu na světě. Užil si s ní to krásné, i to opačné. Má dcerku, kterou jistě miluje, když jí má ve střídavé péči. Není důvod litovat.

begonie
5. 8. 2021 • 20:41

Svatba s Agátou byl jeho velký přešlap a už tenkrát budil rozpaky a mnoho lidí nevěřilo, že manželství vydrží.... A jak se ukazuje s Agátou nevydrží nikdo, partnery střídá jak ponožky,,,, Už 6. partner od rozvodu s Jakubem Prachařem vztah s ní ukončil...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.