Sexbomba 80. let Sandra podvedla lékaře a vystoupila v Brně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexbomba 80. let Sandra podvedla lékaře a vystoupila v Brně!

V 80. letech patřila k nejvíce sexy zpěvačkám, idolům mužských srdcích.
V 80. letech patřila k nejvíce sexy zpěvačkám, idolům mužských srdcích. ( ara)

Ačkoli jí nebylo vůbec dobře, vyprodané brněnské Boby centrum neodřekla. Německá zpěvačka Sandra (55), zavítala poprvé do Brna. I po operaci ramene přivedla v úterý do varu 2 tisíce fanoušků.

Téměř dvouhodinou show odzpívala někdejší múza mnoha mužských snů bez mrknutí oka, a to i přesto, že jí možná příliš do zpěvu nebylo. „Jsem po operaci ramene a ani můj lékař netušil, že se chystám na celovečerní koncert. Zatajila jsem mu to,“ svěřila se po vystoupení redaktorce Aha!.

Nic ale na sexbombě 80. let nebylo poznat. Pro dav fanoušků si připravila ty největší hity jako In the Heat of the Night, Everlasting Love nebo Touch Me. „Mám tady hodně fanoušků. Slyšela jsem, že je tu skvělé publikum, a tak jsem se rozhodla pro Brno,“ usmála se Sandra. Prý se do Česka zase ráda vrátí.

Na video z brněnského koncertu Sandry se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
2. 11. 2017 • 09:51

Pořád je to pěkná ženská a má šmrnc a jiskru, kočka. A trapný koment debilních pseudoredaktorů o tom, že je někdy lepší se nevracet je opět důkazem jejich nesmírné imbecility, debility, primtivity a ubohosti! Kdyby sem jednou prskli svoje fotky, všichni bychom se pozvraceli a už nikdy bychom sem nešli - aby se nám nevybavily pokaždé jejich šeredné uhrovaté mastné ohyzdné ksichty, sádelné rozteklé sudovité figury a šilhavá prasečí očka za skly o 5 dioptriích... Jo, závist je sFIně, co, nadržení imbecilové v AHA!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.