Kráska Barbora Jánová (24): Nedá dopustit na svého ex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kráska Barbora Jánová (24): Nedá dopustit na svého ex

Bára Jánová
Bára Jánová (Foto FTV Prima)

Asi ji znáte jako doktorku Nývltovou z Ordinace v růžové zahradě, nebo jako nahotinku v Doktorech z Počátků. Teď Barbora Jánová s blond kšticí zamíchá kartami v Ohnivém kuřeti a zastřílí si ve Specialistech.

Báře tenkrát slíbili, že se nebude muset před kamerou svlékat a přeci se tak stalo, právě v Doktorech z Počátků. Pak chvíli chodila s Jirkou Mádlem a v jiné souvislosti se o ní příliš nemluvilo. S Jiřím udržuje dobrý vztah a s dalším ex vlastní divadelní soubor. Přátelská duše Báře rozhodně nechybí. Teď už se věci mají jinak. Jánová se blýskla Růžovce a nyní se objeví v seriálu Ohnivé kuře, kde si zahraje nefalšovanou blondýnku.

S blond vlasy se cítí lépe a nabídky se jí jen hrnou. V seriálu Specialisté si Bára zahrála akční roli padoucha, což se jí dost zamlouvalo. Na otázku Nedělního Blesku, zda by se Bára svlékla znovu a víc odpověděla: „Těžko říct, je to sice otřepaná fráze, ale v Počátcích mi to přišlo zbytečné. V komerčních televizích je nahota většinou jen marketingový tah." Budeme se tedy muset nechat překvapit.

Na video s Jiřím Mádlem se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.