Marie Rottrová (74) a její manžel: Vodí se za ruce jako milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marie Rottrová (74) a její manžel: Vodí se za ruce jako milenci!

Marie Rottrová a její manžel jsou do sebe stále zamilovaní.
Marie Rottrová a její manžel jsou do sebe stále zamilovaní.  (Foto Aha! – Marek Pátek, showpix.cz, ara )

Žijí spolu 11 let a manželé jsou už pět měsíců. Přesto Marii Rottrovou (74) a podnikatele Milana Říhu (59) neomrzelo zamilované vodění se za ručičky.

Opustili Kolovraty u Prahy, kde žijí, a vydali se spolu do centra metropole. „Tam s Milanem jezdíme, když se chceme projít po staré Praze, kterou milujeme, hezky někde poobědvat a podívat se, co je nového v krámech,“ řekla deníku Aha! zpěvačka.

Milan je Maruščin třetí manžel a sňatek zvažovali dlouhých pět let. „Ale nebylo to tak, že bychom zvažovali, zdali se máme vzít. Jen na to nebyl čas,“ vysvětluje Rottrová. Celá rodina tedy dlouho očekávala velkolepou svatbu. Milenci se ale najednou na začátku léta rozhodli ze dne na den, nikomu nic neřekli a v kostele v Neratově v Orlických horách si řekli ANO.
Seznámila je Fikejzová
Jediná, kdo o jejich tajném sňatku věděla, byla dvorní Mariina textařka Jiřina Fikejzová (89). „Tak to je jasné! Vždyť nás také s Milanem seznámila,“ usmívá se zpěvačka.

Dvě manželství nevyšla
Marie často vzpomíná na svého prvního manžela Vlastimila Kučaje. Manželství skončilo po devíti letech rozvodem, ale kvůli synům Martinovi a Vítkovi zůstali v přátelském vztahu, a když umíral, vzala si ho k sobě. Druhým manželem byl Čechoněmec Jiří Burgerstein. Po svatbě žili v Německu, pak se vrátili do Česka. I tento vztah však nevydržel.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.