Návrat Marie Rottrové: Začala vystupovat kvůli astronomickým dluhům syna? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Návrat Marie Rottrové: Začala vystupovat kvůli astronomickým dluhům syna?

Marie Rottrová a její syn Vítek
Marie Rottrová a její syn Vítek (koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačka Marie Rottrová (72) tak trochu podvedla své fanoušky, když vyhrožovala skončením kariéry, podnikla poslední velkolepé turné a… Za tři roky si všechno rozmyslela! Podle týdeníku Sedmička za  tím mohly být finanční problémy jejího syna Vítka.

Sportovci a umělci jsou známí svými neustálými kariérními návraty, protože neví, kdy by měli skončit. Stejně na tom byla i Marie Rottrová. Její odchod se jí zdál příliš unáhlený, bez fanoušků a koncertů s kapelou nemohla vydržet. Nakonec se po třech letech pauzy vrací na pódia. Mohou za tím být i dluhy jejího syna, po kterém chtěli věřitelé pěkný balík?

Co se tehdy stalo?

Rotter chtěl využít slávy své matky a rozhodl se, že zorganizuje turné Václava Neckáře. O jeho koncerty však tenkrát nebyl příliš velký zájem a Rotter tak skončil v červených číslech. Koncerty pochopitelně organizoval s dalšími producenty, sám si však nechal všechen výdělek z prodeje a o náklady se nezajímal. Vzniknul tak velký dluh, kteří po něm bývalí kolegové vymáhají.

Podle Sedmičky dlužil Rotter 1,3 milionu korun a hrozil mu dokonce soud. Vše se ale jako mávnutím kouzelného proutku smetlo ze stolu a věřitelé mu dluh opustili jako jakési mimosoudní gentlemanské dohodě. Což je v případě tak vysoké částky opravdu zajímavé...  Může za tím být příslib opětovné kariéry jeho matky? Zpěvačka se k celé situaci nevyjadřuje. „Promiňte, ale rušíte mě. Mějte se hezky, na shledanou,“ odpověděla na dotaz, zdali se po opětovném návratu po podium nebojí nedůvěry fanoušků, kterým už jednou tvrdila, že končí…

 

Přečtěte si
panda82
18. 11. 2014 • 13:17

Ten syn není Rotter, ale Kovalčík, ten druhý syn ví proč žije v Kanadě, paní Rottrová nehrejte si na ctnostnou, svědomí je zlé

mnpv
12. 7. 2014 • 11:59

rentierskej - soudruhu debile, starej se o sebe. Není a i kdyby byla, tak je ti po tom kulový.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.