Pavel Trávníček a trable s bezdomovcem: Když uviděl jeho auto, rozhodl se herci zavařit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pavel Trávníček a trable s bezdomovcem: Když uviděl jeho auto, rozhodl se herci zavařit!

Pavel Trávníček si díky svému automobilu užívá notně pozornosti.
Pavel Trávníček si díky svému automobilu užívá notně pozornosti. (Foto TV Barrandov )

Herec si před čtyřmi lety pořídil Rolls-Royce Silver Shadow z roku 1968. To je samozřejmě hezká věc, ale někdy přitahuje nevítanou pozornost. I když je to již veterán, jen přeci je to auto milionářů...

Pavel Trávníček (64) se ale údržbou luxusního stroje příliš nezabývá. "Já? Pečuje o něj můj řidič Zdenda. Leští ho, vozí nás a tak. Já ho mám jako sympatický doplněk života," řekl herec Nedělnímu Blesku na dotaz, jak se o auto stará. A jak ho využívá? "Jen když nesvítí slunce, neprší a nefouká. Ba ne, používám ho celkem běžně," směje se Trávníček.


Požitek z jízdy ovšem dokážou zpestřit historky spojené s pozorností, které se vozu dostává. "Máme jeden zážitek. Jeli jsme Prahou krokem a najednou nám před auto skočil bezdomovec. Objímal kapotu, líbal ji a křičel: Vidím auto Rolls-Royce. Vůbec nešel sundat dolů. Pak jsme si řekli, že budeme vybírat 10 eur, když se někdo bude chtít vyfotit s autem a se mnou."



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.