Milionář Artur Štaidl: Dívky přehazuje vidlemi! Co o tom říkala Iveta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milionář Artur Štaidl: Dívky přehazuje vidlemi! Co o tom říkala Iveta?

Artur Štaidl je oblíbený, je neustále obklopen děvčaty a kamarády.
Artur Štaidl je oblíbený, je neustále obklopen děvčaty a kamarády. (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, ara )

Jako mouchy na mucholapku. Na Artura Štaidla (18) se po smrti jeho matky Ivety Bartošové (†48) lepí jedna slečna za druhou. Je to díky jeho šarmu, nebo v tom hraje roli patnáctimilionové dědictví?

„Artur je u holek evidentně velmi oblíbený. Cestou ze školy se jich kolem něho motalo plno a neustále je něčím bavil. Spolužačky se smály jeho vtipům a dvě z nich dokonce jako jediný ze třídy doprovodil i na autobus,“ prozradil deníku Aha! očitý svědek, který potkal Artura cestou ze soukromé hotelové školy, kde se učí hotelovému managementu. A to není vše! Jen co se s nimi rozloučil, na autobusové zastávce na se k němu nachomýtla další pohledná slečna.


Otázkou zůstává, zda se jejich přízni těší opravdu jen díky vtipu a galantnosti, kterou u něho vypěstovala maminka Iveta. Anebo si vykutálené mladé dámy brousí zoubky na jeho nedávno nabytý majetek. Artur totiž po dosažení plnoletosti minulý měsíc zdědil po Ivetě majetek, který je odhadovaný na 15 milionů korun. A to už je dobrý důvod se s ním kamarádit!

Máma Iveta říkala o synovi: Umí se k holkám chovat!
Arturovo džentlmenství si nemohla vynachválit už jeho matka. „Je velmi pozorný a galantní, umí se k holkám chovat. Až bude mít tu pravou, tak to bude jistě šťastná žena. A já se těším, až budu tchyně,“ svěřila se Bartošová v minulosti deníku Aha!.



Přečtěte si
arimi
13. 11. 2014 • 11:55

ja jen, ze jak se to delá, když se dívky prehazují vidlemi koukam na ten nadpis uz pár dní, a nevím, co si o tom myslet

ararat
12. 11. 2014 • 12:19

Artur je fešák už teď a bude do budoucna hezčí a škarohlídi ať si tady pišou své trapné kecy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.