Českou topmodelku (†26) a přítelkyni hokejového reprezentanta našli mrtvou v jejich bytě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Českou topmodelku (†26) a přítelkyni hokejového reprezentanta našli mrtvou v jejich bytě!

Zesnulá modelka Kateřina Netolická byla přítelkyní hokejového reprezentanta Jakuba Petružálka.
Zesnulá modelka Kateřina Netolická byla přítelkyní hokejového reprezentanta Jakuba Petružálka. (Foto: Aha! - Michal Beránek, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Kateřina Netolická nedávno oslavila šestadvacáté narozeniny a zejména v zahraničí slavila úspěchy. Jejím přítelem byl Jakub Petružálek, český reprezentant v současné době hrající v KHL. Teď Katku našli mrtvou v jejich bytě v Litvínově.

„Mohu potvrdit, že v neděli bylo v litvínovské čtvrti Hamr nalezeno tělo ženy. Jedná se o smrt ze zatím nezjištěných příčin. Je nařízena soudní pitva. Případem se zabývá mostecká kriminální policie Více informací nebudeme poskytovat," uvedla pro denik.cz, který informaci přinesl, mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Informaci, že šlo mrtvou byla skutečně krásná Kateřina, potvrdil deníku právě hokejista, který se také kvůli tragédii rychle vrátil z Kazaně. Víc ale říct nechtěl a odmítl cokoliv komentovat. Tělo Netolické měl objevit bratr hokejisty, když přišel byt zkontrolovat. Kriminalisté následně na místě strávili řadu hodin. Zda se jednalo o vraždu, sebevraždu nebo nešťastnou náhodu, nechce prozatím policie prozradit.

Přečtěte si
didasek
13. 11. 2014 • 01:34

jste jako kobry...pekna nebo ne,umrel clovek a vy tu ji pomlouvate aniz byste ji znali,jste odporny...podivejte se do zrcadla...trosku respekt by neuskodil

ararat
12. 11. 2014 • 07:47

no nevím ale nejsi odborník na krásu,ale asi by těžko byla top modelka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.