Sexuální přirovnání ze zvířecí říše: Máte doma tygřici nebo delfína? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexuální přirovnání ze zvířecí říše: Máte doma tygřici nebo delfína?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Popisujete svého sexuálního partnera výrazy z říše zvířat? Tvrdíte, že máte doma »pořádného kance«, nebo »pěknou tygřici«? Asi netušíte, že srovnáváte úplně špatně. Kance totiž hravě zahanbí delfín a tygřice nejsou náruživé a partnera po sexu zfackují!

Ty jsi ale kanec (bejk)!

Kanec i býk jsou možná výkonní, ale největší kanec a násilník je jednoznačně delfín. Skupina samců například zažene samici do úžiny a vynutí si na ní pohlavní spojení. Pokud nejsou v dosahu samice, vrhají se samci na vše, do čeho mohou zasunout svůj 45 cm dlouhý penis.

■ Souloží jako králíci

Králíka hravě zahanbí král zvířat – lev. Dokáže se pářit až čtyřicetkrát za den, několik dnů za sebou. Bohužel to má chybu – každý akt trvá jen několik sekund.

■ Dělají to jako zrzaví mravenci

Kam se zrzaví mravenci hrabou na šimpanze bonobo! Ti žijí mírumilovně ve skupinách a k jejich klidu přispívá především to, že od rána do večera praktikují sex každý s každým, v průměru jednou za 90 minut. A kopulují v různých pozicích jako z Kámasútry. Pro samičky je běžný lesbický styk.

■ V posteli je to tygřice!

No tak jestli máte rádi v posteli pořádnou nakládačku, tak tohle přirovnání klidně používejte. Tygří sex totiž probíhá tak, že samec se při něm partnerce zakousne silně do krku. Ta se mu pak ihned po aktu pomstí pořádnou fackou.

■ Je jako kohout na smetišti

Ano, toto přirovnání použít můžete. Dospělý kohout se totiž může pářit až dvanáctkrát za den a ze svého stádečka si pokaždé vybere jinou »dámu«.

■ Je nadržený jako jelen v říji

Tohle srovnání sedí. Jelenovi v říji naroste nové paroží, které je u něho úzce spojeno se sexem a touhou. Jelen s parohy působí jako bezohledný, nadržený a hlučný sukničkář, bez parohů na jaře se naopak stydlivě ukrývá v houští.

■ Chová se jako toulavá fena

Říkejte radši jako zmije. Během páření si totiž samice tohoto hada užije až s osmi samci. Vědci zjistili, že to zmijí dámy dělají jen a jen pro zdraví svého potomstva. Čím víc tatínků, tím zdravější a odolnější mláďata.

■ Má ho jako žížalku

Pokud chcete říct, že jeho penis není nejdelší, tak radši řekněte, že ho má jako gorila. Obří gorilí samci totiž mají penis »v pohotovosti« dlouhý pouze tři centimetry!

■ Chovají se k sobě jako dvě hrdličky

Tak to spíš jako dešťovky. Ty jsou sice hermafroditi, ale dávají přednost sexu ve dvou. Jejich akt působí jako něžný tanec. Ladně se při něm do sebe zaplétají a v jemném objetí stráví dlouhý čas. Pak si vymění sperma.

■ Učiněná lvice pánských ložnic

Ano! Lvice jsou v říji velmi žádostivé a elegantně se pohybují. Během osmi dnů se dokáží s partnerem spářit i 300krát. A ještě ho během života živí, protože lvům se do lovu moc nechce.

■ Má ho jako slon...

To si klidně říkejte. Sloní penis předčí všechna očekávání. Je nejdelší ve zvířecí říši jak absolutně, tak i co se týká poměru k jeho vzrůstu. Ztopořený měří 1,5 metru.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.