Proč muži neradi uklízejí? Jsou jiní a podle všeho myslí jen na sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proč muži neradi uklízejí? Jsou jiní a podle všeho myslí jen na sex!

Muži vedou s čisticími prostředky nerovný boj, prostě si nějak nepadli do oka…
Muži vedou s čisticími prostředky nerovný boj, prostě si nějak nepadli do oka… (Profimedia.cz)

Divíte se, že muži neradi uklízejí? Aby ne, jsou přece úplně jiní než ženy. Myslí jen na sex, nejsou schopni dát najevo své city, vztahy berou na lehkou váhu, věrnost je pro ně cizí slovo a zajímá je především to, jestli má jejich partnerka velká prsa!

Myslíte, že mají v mozku ještě prostor na hadr a kbelík…? Tak nějak funguje všeobecný názor něžnějšího pohlaví na muže. Je to tak ve skutečnosti? Nebo jsou to jen výmysly žen, které nedokážou pochopit mužské myšlení?

Muži myslí jen na sex

Trochu nadsázka. Ano, muži myslí na sex často. Ale co je na tom špatného? Že na něj myslí, ještě neznamená, že ho musí neustále provozovat…

Muži nedokážou být věrní

Ale rádi by byli – alespoň většina z nich. Nevěra muže nemusí být nutně důvodem k rozchodu, dokážou totiž striktně oddělovat sex od lásky a málokdy se po jednorázovém úletu zamilují. Ženám se to stává častěji.

Muži neposlouchají, co jim žena říká

Nesmysl. Jen zkrátka existují témata, která je nezajímají nebo nudí. Vždyť u žen je to stejné. Jak dlouho jste schopná poslouchat nadšené vyprávění o novém procesoru?

Muži neprojevují své city

To je částečně pravda. Ve skutečnosti své emoce projevují velmi rádi – zejména na fotbalovém stadionu nebo v hospodě. V lásce jsou ale opatrní, mají strach, že projevením citů ztratí svou suverenitu a respekt.

Muži milují velká prsa

Bohužel je to v podstatě pravda, většině mužů se (přiměřeně) velká ňadra líbí. Neznamená to ovšem, že by zbytek těla či duše ženy nebyl podstatný. Takže ano, velká prsa jsou výhodou, ne však podmínkou!

Muži neumějí nakupovat

Záleží, co nakupujete! Při výběru nového počítače nebo komponentů k autu či kolu dokážou být neuvěřitelně pečliví. A že by existoval muž, který odmítne asistovat přítelkyni při výběru spodního prádla? Boty si koneckonců můžete jít koupit s nejlepší kamarádkou, vždyť i s ní je zábava!

Muži neberou ženy vážně

Musíte si je umět vychovat. Najdou se i tací, kterým ženy řídí život. Ideální je manipulovat je tak, aby si to sami neuvědomovali. Nevnucujte jim svůj názor, jen je k němu nenásilně dostrkejte. Budou mít pocit, že je to jejich nápad.

Muži odmítají domácí práce

To je pravda. Všichni totiž dobře vědí, že ve finále žena stejně všechno udělá raději sama, protože je přesvědčená, že to muž tak dobře neumí. Pravda ale je, že na vynesení odpadků není moc co zkazit…

Muži nesnášejí zdrobněliny

To není pravda, nejsouli vyloženě nevkusné či přeslazené. Přísný zákaz jejich používání v souvislosti s jejich mužskou chloubou!

Muži nemají rádi nejlepší kamarádku své ženy

No jistě, každý totiž přemýšlí, co o něm ta holka všechno ví! Ať už o jejich milostném životě, problémech, nebo dokonce věcech, o nichž se on sám nikdy nesmí dovědět…

Autor:  kat

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.