Velké poprsí za dva měsíce! Jak »vyrobit« prsa! Vítek Chaloupka ví, jak na to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velké poprsí za dva měsíce! Jak »vyrobit« prsa! Vítek Chaloupka ví, jak na to...

Tlaky vsedě na posilovacím stroji působí na vršek prsou a je nutné je cvičit ve čtyřech sériích po osmi opakováních. Mezi každou sérií je přestávka v délce zhruba 30 vteřin. Madla držíme v co nejširším úchopu a tlačíme je rovně dopředu.
Tlaky vsedě na posilovacím stroji působí na vršek prsou a je nutné je cvičit ve čtyřech sériích po osmi opakováních. Mezi každou sérií je přestávka v délce zhruba 30 vteřin. Madla držíme v co nejširším úchopu a tlačíme je rovně dopředu. (Aha! – Dan Černovský)

Zdá se vám, že máte malá prsa a závidíte bohatě obdařeným sexbombám? Přitom někdy stačí jen pár speciálních cviků a vaše komplexy se rázem jeví jako zcela malicherné. Alespoň v případě modelky Jitky Brendlové (26) tomu tak je. Zapomeňte na plastiky! Krásnou výstavní hruď získáte i usilovným cvičením.

Známému dietologovi a trenérovi Vítku Chaloupkovi (51) stačily pouhé dva měsíce na to, aby poprsí této krásné mladé dámy dostalo tu správnou velikost i tvary. Chce to prý jen trochu pevné vůle a dodržování předepsaných cviků. Včetně vhodného jídelníčku.

„Cvičení musí jít ruku v ruce s doporučenou stravou,“ říká Vítek Chaloupka, který čtenářkám Nedělního Aha! představil tři cviky, které pro Jitku vybral. Jsou vhodné na zpevnění prsou ve všech parametrech. Jejich vršku, spodní části i vnějších prsních svalů.

Jitka má před sebou focení pro prestižní pánský magazín Playboy. Před půl rokem si nevěřila, teď má sebevědomí a ví, že může svoji hruď hrdě vystavit.

„Vždycky jsem trochu cvičila, ale takový výsledný efekt jako teď s Vítkem se nikdy nedostavil. A to jsme vlastně teprve na začátku,“ říká Jitka, která má prý občas problémy s dodržováním předepsaného jídelníčku. „Bohužel mám ráda sladké, takže občas trochu ujedu. Ale jen velmi zřídka,“ upřesňuje s úsměvem.

PŘÍKLAD JÍDELNÍČKU PODLE VÍTKA CHALOUPKY

● Snídaně: Müsli kaše s medem a rozinkami, džus.

● Dopolední svačina: Chléb racio, kiwi.

● Oběd: Dušená kuřecí prsa nebo hovězí kližka, dušená kapusta, dušená hlíva ústřičná, rané brambory.

● Odpolední svačina: Müsli tyčinka bez polevy, ovoce (pomeranč, kiwi).

● Večeře: Dušené rybí filé, nakládaná červená řepa, nízkotučný bílý jogurt, nastrouhaný čerstvý křen.

Největší mýty o poprsí

Větší prsa přitahují muže

Může být, není to ovšem pravidlo. Většina mužů pohlíží na ženu jako na celek a monitoruje úplně stejně zadek, oči, nohy… Samozřejmě se také rozhoduje i podle verbálního kontaktu.

Prsa rostou po černém pivu

Hloupost, jsou to veselé hospodské povídačky. Po nezřízené konzumaci piva dámám naroste spíš pivní pupek a zadek. Prostě ztloustnou a zvětší se jim tedy i mírně prsa.

Ženy s velkým poprsím snadněji otěhotní

Hloupost. Otěhotní snáz ty, které se nevymlouvají, nevybírají si a jdou rovnou na věc. Důležitý je sex jako takový, prsa jsou jen pádný sexuální argument.

Prsa mají být souměrná

Hloupost. Příroda na tohle nemyslela, souměrnost u lidí neexistuje. Dokonce může být jedno prso o jednu až dvě velikosti větší. Nemluvě o tvaru, umístění bradavky.

Ženy velikost prsou neřeší

Řeší. Mluví o prsou i mezi sebou. Podle jistých studií patří ženy s vyvinutějším poprsím v kolektivu automaticky mezi šéfky. Jsou zkrátka dominantnější. A je pravda, že ženy nikdy nejsou spokojeny se svými prsy.

S malými prsy se hůře kojí

Hloupost. Během těhotenství se prsa nalijí mlékem, zvětší se jejich objem, a kojení je tak snazší.

Větší ňadra = větší sebevědomí

Hloupost. Sebevědomí a spokojenost dnes daleko víc posílí chytrá podprsenka, která s malými prsy udělá hotové divy.

Jen vnadné ženy dosáhnou orgasmu pouhým drážděním prsou

Hloupost. Jen si to pořádně vyzkoušejte. Záleží přece mnohem víc na umu milence či na vlastní šikovnosti.

Ženy s velkými prsy mají sex radši než ty s menším poprsím

Hloupost. Svět je plný erotomanek s plochým hrudníkem. O to víc jsou třeba náruživé.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.