Sexuální poradna paní Michaely: Začala jsem spát s mužem, který je v posteli sprostý! Nadává mi do děvek! Co s tím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sexuální poradna paní Michaely: Začala jsem spát s mužem, který je v posteli sprostý! Nadává mi do děvek! Co s tím?

Fotografie
Fotografie (internal)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Začala jsem spát s mužem, který se mi líbil už léta. Je velmi pohledný, a dokud jsme nešli do postele, byl ideální. Pak se ale změnil. Začal mluvit sprostě, nadával mi do děvek a chtěl, abych také byla sprostá. Ale já na to nejsem. Mám strach, že ho ztratím. Marie (31)

Verbální projevy při sexu jsou individuální záležitostí. Každý se při milování projevuje po svém. Pro někoho jsou sprostá slova nepřijatelná, protože je nepoužívá ani v jiných situacích. To je hranice, za kterou prostě nejde.

Přesný opak může platit o lidech, které určitý stupeň vulgarity při sexu stimuluje. Pro ně jde o běžná slova, a proto je nenapadne, že by vám mohla vadit. Můžete přistoupit na partnerovu hru, přemoci se a být trochu sprostá. Nebo mu říct, že vám připadá divné hrát pornoherečku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.