Můj sex s milencem! Jiřina (43): Svedla jsem studenta (18) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Můj sex s milencem! Jiřina (43): Svedla jsem studenta (18)

Jiřina prý sexem se studentem nikomu neublížila.
Jiřina prý sexem se studentem nikomu neublížila. (Aha! – Jaroslav Benda)

Pro paní Jiřinu byl její manžel prvním sexuálním partnerem. Vydržela mu být věrná celých třiadvacet let. Nakonec však podlehla osmnáctiletému studentovi ze Švédska.

„Vdávala jsem se ve dvaceti a nikdy jsem intimně nepoznala jiného muže než svého manžela,“ popisuje Jiřina. Zpočátku byla do manžela zamilovaná, ale časem se manželství změnilo v čistě provozní vztah. Svou lásku a péči zaměřila vystudovaná pedagožka na své jediné dítě. „Syn pro mě znamenal celý život. Proto jsme mu také platili soukromou školu, která nabízela rozšířenou výuku jazyků.“ Součástí osnov byl i výměnný pobyt v zahraničí pro maturitní ročníky. „Zjednodušeně řečeno: syn odjel do rodiny do Švédska a k nám přijel jejich kluk,“ popisuje Jiřina princip pobytů. „Celou akci jsem pojala zodpovědně, připravila jsem program. Manžel se jako obvykle odmítl angažovat, takže všechno zbylo na mně. Čekala jsem blonďatého Švéda, ale přijel tmavý kluk s libanonskými kořeny. Jmenoval se Rani a byl velmi sympatický,“ říká Jiřina.

S Ranim vyrazila do zoologické zahrady, do bazénu, na minigolf a pochopitelně i do plzeňského pivovaru. „Ukázala jsem mu všechna místa, která jsem měla ráda. Rani byl hrozně zvědavý, a i když moje angličtina byla na rozdíl od jeho trochu kostrbatá, snažil se mi porozumět. Najednou mi došlo, že budu moc litovat, až Rani odjede. Připadala jsem si jako zamilovaná puberťačka a i na něm jsem viděla, že se jsem mu sympatická. Nikdy by mě však nenapadlo, že na mě myslí i jinak než jako na milou paní ve věku jeho matky,“ vysvětluje Jiřina. Samotný sex přímo popisovat příliš nechce. „Nevím, co byste rádi slyšeli. Milovali jsme se poslední den jeho pobytu a iniciativa vzešla od něj. Počínal si zkušeně, určitě jsem nebyla jeho první,“ tvrdí Jiřina. Toho, že by ji manžel odhalil, se nebojí. „Bere mě jako starou bábu. Nevěřil by, že jsem zaujala mladého kluka.“ Ani s tím, že porušila důvěru, kterou v ni vložili Raniho rodiče, si hlavu neláme. „Klukovi bylo osmnáct a nikomu jsem neublížila,“ říká. Při otázce, zda by jí nevadilo, kdyby i její syn přijel ze Švédska s podobnou zkušeností, ji však klid opustí. „No to by mi pochopitelně vadilo. Rani byl mnohem vyspělejší než můj stejně starý syn. Kdyby ho nějaká ženská obtěžovala, tak bych si to s ní snad dojela vyřídit,“ uzavírá Jiřina rezolutně.

Další příběhy

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.