Tohle jsou nejslavnější penisy všech dob! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle jsou nejslavnější penisy všech dob!

Australský důchodce Tim Patch se v důchodovém věku dal na malování portrétů. Penisem!
Australský důchodce Tim Patch se v důchodovém věku dal na malování portrétů. Penisem!

Také penisy lze psát historii. Nevěříte? Následující článek je o lidech, které si celý svět nepamatuje jen podle obličeje, ale i podle toho, co nosili mezi nohama.

Nejumělečtější penis

Australský důchodce Tim Patch (60) se v důchodovém věku dal na malování portrétů. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby si za své malířské náčiní nevybral vlastní "štětec".

Tvoří pod uměleckým pseudonymem Pricasso a přirozením zvěčnil například Britney Spears, George Bushe či anglickou královnu.

Nevěříte, že je to možné? Podívejte se na video...

Penis s najzáhadnějším osudem

Patří nepochybně ruskému léčiteli a mystikovi Rasputinovi. Po jeho vraždě se objevily fámy, že odumřelé Rasputinovo mužství je bezpečně zakonzervované a uchované.

Jistá žena, které se mělo dostat do rukou, dokonce tvrdila, že po použití nálevu dosáhla tak silný orgasmus, až z toho omdlela. Důkazy, které by potvrdily skutečný osud oné části těla, samozřejmě chybí.

Nejsmolnější penis

Američan John Wayne Bobbitt má zvláštní výsadu. Když v USA řeknete "Bobital", znamená to uříznout někomu penis. Ano, přesně takový osud stihl před šestnácti lety Johna. Tehdy přišel z hospody, znásilnil manželku a upadl do opilecké spánku. Žena se vytratila do kuchyně a když se vrátila, v ruce měla kuchyňský nůž.

Jak to pokračovalo, si jistě umíte představit. John měl však přece jen štěstí - odříznuté mužství se našlo v zahradě pod oknem a lékaři ho prišili zpět. Po traumatickém zážitku Bobbitt překvapil svět a přesedlal na kariéru pornoherce.

Muž se dvěma penisy

Juan Baptista dos Santos v druhé polovině 19. století musel být postrachem pro mladé panny v jeho rodném Portugalsku. Proč?

Kvůli vrozené degenerativní měl tento chlapík dva penisy. V dobových materiálech se uvádí, že je dokázal při pohlavním styku naplno využít. Zatímco "finišoval" s jedním, druhý měl již připraven k použití.

Nejokoukanější penis

Nepatří člověku, ale soše - Davidově. Přes pět metrů vysokou renesanční sochu z Michelangelovy dílny naleznete na stránkách každého průvodce po italské Florencii.

(miš) Zdroj: Atlas.sk
Foto: pricasso.com, ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.