Čím ženy muže nejvíce štvou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čím ženy muže nejvíce štvou?

 (Profimedia.cz)

5:00 – Ženy versus muži – to je věčný boj. Muži nerozumí ženám, ženy nerozumí mužům. Čím však ženy štvou své partnery nejvíc? Třeba tím, že po měsíci vztahu myslí na svatbu! Zde jsou výsledky nové německé ankety.

Svatba

Zamilovaná žena se už po týdnu vztahu vidí ve svatebních šatech a nejraději by se k vysněnému muži ihned nastěhovala. U mužů tomu tak ale není. Ti upřednostňují pozvolnější poznávání své drahé polovičky.

Majetnické sklony

Láska nemá nic společného s vlastnickými právy. Že někoho milujete, neznamená, že vám patří. Mužům často chybí vlastní životní prostor a mají pocit, že je partnerka omezuje.

Převýchova

Snad každá žena se snaží partnera převychovat k obrazu svému. Dříve nebo později vás za to začne nenávidět. Stejně zůstane, jaký je, a zlozvyky ho neodnaučíte.

Odkládání sexu

Nenechte muže čekat na první sex příliš dlouho. Nepodlehněte mu hned, aby si vás více vážil. Nicméně celou věčnost čekat nebude – co když mu jiná podlehne dřív?

Výčet bývalých

Muži sice mají rádi ženy se zkušenostmi, ale sdělení, kolik mužů jste měla před ním, by nemělo patřit mezi první věty... Jste-li však panna, nebojte se mu to říct.

Vyprávění intimních detailů

Muži nesnášejí, když jejich partnerka ventiluje příliš osobní záležitosti týkající se jejich vztahu. Neradi před jejími kamarádkami vypadají jako impotenti či citlivkové.

Slovní útoky

Nepodaří-li se muži »zprovoznit« jeho úd, jsou vtipy to poslední, co chce slyšet. Zapomeňte v takové situaci na »leklé ryby« a »sabotéry«. Radši partnera něžně obejměte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.