Syn Berlusconiho: Playboy po tátovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Berlusconiho: Playboy po tátovi!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Po tomhle fešákovi se ohlédne nejedna dáma v Itálii! A není to jen vypracovanými svaly. Piersilvio Berlusconi (40) je totiž slavným synem slavného tatínka – tím není nikdo jiný než italský premiér a mediální magnát Silvio Berlusconi (72). A stejně jako táta má i »mladej« rád krásné ženy.

Piersilvio se ale do médií moc necpe. Pilně pracuje jako viceprezident rodinného podniku Mediaset, který vlastní televizní stanice v Itálii. Ve volném čase se věnuje sportu, zálibu má v luxusních jachtách, a po večerech vymetá rockové koncerty s dcerou Lucrezií (18) z prvního manželství! Úspěšný podnikatel je sedm let šťastně zadaný – žije s televizní hlasatelkou a modelkou Silvií Toffanin (30).

Silvio Berlusconi

Stejně jako otcovi se mu líbí krásné ženy, italský premiér má ale radši ty mladší. Naposledy sedmdesátník šokoval veřejnost poměrem s osmnáctiletou modelkou. „Táta doplácí na to, že je takový extrovert. Jeho osobnost si domýšlí média, ale já ho znám, je galantní a zkrátka všechny přitahuje. Měl by být opatrnější,“ říká Piersilvio o otci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.